دلبر مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 726 عنوان خانمایی که ازدواج کردید یه لحظه 90 بازدید | 10 پست به نظر شما با مردی که توی رانندگی عصبی میشه و مدام بوق طولانی میزنه برای مردم و خیلی حساسه به همه چیز ولی از طرفی آدم خوبیه میتونه گزینه خوبی باشه برای ازدواج؟ کسی تجربه زندگی با همچین مردی رو داره؟ خدای من همیشه یار و یاورم باش 1403/12/11 | 21:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 726 منم موقع رانندگی هی بوق میزنم😑😂 کنار دستیت ناراحت نمیشه🥲😂 خدای من همیشه یار و یاورم باش
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 نهموقع رانندگی میشه ادمارو شناخت چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
نانسیوپ عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1146 کنار دستیت ناراحت نمیشه🥲😂 نه چون صدا در بیاره واس اونم یچی میگم😂
دلبر مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 726 نهموقع رانندگی میشه ادمارو شناخت ببین واقعا موندم چیکار کنم، از طرفی پسر خیلی خوبیه صادقه، اهل دختر و اینا اصلا نیست، کاری و مسئولیت پذیره ولی عصبیه، نمیدونم چیکار کنم خدای من همیشه یار و یاورم باش
دلبر مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 726 نه چون صدا در بیاره واس اونم یچی میگم😂 😂😂😂 عالی بود خدای من همیشه یار و یاورم باش
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 ببین واقعا موندم چیکار کنم، از طرفی پسر خیلی خوبیه صادقه، اهل دختر و اینا اصلا نیست، کاری و مسئولیت ... عصبی بودن خیلی بده ردش کنبعدا پشیمون میشی چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
دلبر مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 726 عصبی بودن خیلی بده ردش کنبعدا پشیمون میشی تجربه داشتی؟ دلمم میگه بگم نه، از طرفی سنم داره میره بالا خیلی سخته تصمیم گیری خدای من همیشه یار و یاورم باش
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 تجربه داشتی؟ دلمم میگه بگم نه، از طرفی سنم داره میره بالا خیلی سخته تصمیم گیری خونه بابات باشی بهتره با ی ادم عصبی ازدواج کنی چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
دلبر مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 726 خونه بابات باشی بهتره با ی ادم عصبی ازدواج کنی راست میگی، کنار دستش وقتی این حرکاتو میکنه پشت فرمون واقعا میریزم بهم خدای من همیشه یار و یاورم باش