starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 عنوان چجوری به فوبیا خشونت علیه زن غلبه میکنید 136 بازدید | 16 پست خشونت هایی که تو جامعه هست مثل قتل دختران توسط پدر یا شوهر یا آزار و اذیت توسط برادرانشون و.. ... من از وقتی این طور چیزهارو خوندم یا میبینم احساس درونی امنیت ندارم و مدام مضطربم اگه کسی تونسته غلبه کنه به این حس بد ناامنی درونی به منم بگه آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻 1403/12/11 | 21:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3880 ول کن تا وقتی نوبت خودت نرسیده احمق بودن با ساده بودن فرق داره !
sayedard عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 ول کن تا وقتی نوبت خودت نرسیده دیگه فوبیایادش رفت🤣 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3880 دیگه فوبیایادش رفت🤣 🤣🤣🤣🤣 احمق بودن با ساده بودن فرق داره !
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 چرا واقعا کسی نیست دردل کنیم یعنی هیچکسی همچین مشکلی نداره تو زندگیش؟ آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16521 چون مردای امنی اطرافم دارم پس کلا چنین فوبیایی سراغم نمیاد حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 چون مردای امنی اطرافم دارم پس کلا چنین فوبیایی سراغم نمیاد کاش منم جای شما بودم تا حالا این حس قشنگ رو نتونستم تجربه کنم آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16521 کاش منم جای شما بودم تا حالا این حس قشنگ رو نتونستم تجربه کنم از طرف پدر و برادر یا همسر خشونت دیدی؟ حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 از طرف پدر و برادر یا همسر خشونت دیدی؟ یه برادر بی منطق دعوایی غیرقابل پیش بینی و تهدید گر آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16521 یه برادر بی منطق دعوایی غیرقابل پیش بینی و تهدید گر ازش دور شوبه پاش نپیچ کلا سعی کن تو دیدش نباشی حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 ازش دور شوبه پاش نپیچ کلا سعی کن تو دیدش نباشی کلا دورم ازش ولی مجبورم برا عید برم دیدن مادرم خیلی وقته مادرمو ندیدم باید ببینمش اونم پیششه آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
ابرجس عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 9189 من اطرافم خشونت علیه مردان دیدم خشونت علیه زنان ندیدم خدا رو شکر ، خانم ها اطرطفم تاج سر ن ، فقط توی فضای مجازی قتل و غارت و تجاوز شنیدم ،چکار داری به شنیده ها اطرافت اگه زن ستیز نیستن خیالت راحت باشه
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 من اطرافم خشونت علیه مردان دیدم خشونت علیه زنان ندیدم خدا رو شکر ، خانم ها اطرطفم تاج سر ن ، فقط توی ... برادرم شدیدا زن ستیزه آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
ابرجس عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 9189 برادرم شدیدا زن ستیزه روندید بهش مگه شوهر و پدر نداری حرف زد بزن تو دهنش یا محلش نذار ،
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5833 روندید بهش مگه شوهر و پدر نداری حرف زد بزن تو دهنش یا محلش نذار ، کسی رو ندارم مقابلش بایسته شوهر و پدر ندارم آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻