2777
2789

یه زیرزمنی انباری جایی یا تو خونه یه جا جور کن کلشو برنج بخر یا روغن بعدم که گرون شد بفروش

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش میگن احتکار خیلی کار کثیفیه

منم قبلا همین فکر رو میکردم 

الان به این نتیجه رسیدم گرونی ها مال یه چیز دیگس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه زیرزمنی انباری جایی یا تو خونه یه جا جور کن کلشو برنج بخر یا روغن بعدم که گرون شد بفروش

پیشنهادت اصلا درست نیست. 

اینجور کارها حتی اگر ظاهرا پول با خودش بیاره ، خیر و برکت نداره و ظلم به بنده های خداست. 

مایحتاج مردمه برای سرمایه گذاری طلا و دلار تو این مورد بهتره

اینم میشه ولی نگه داری سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیشنهادت اصلا درست نیست. اینجور کارها حتی اگر ظاهرا پول با خودش بیاره ، خیر و برکت نداره و ظلم به بن ...

راست میگی خیری توش نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته حجمش کمتر از یه میلیارد برنج و روغنه

دزد بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40