2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچیزی مربوط به خورد و خوراک باشه

نخیر هرکی میرسه همینو میگه

از من کاسب بازاری بپرس،اشتباه منو نکن،سوپرمارکتی زدم به یه عظمت فکر میکردم پر از مشتری باشه اما زهی خیال باطل

دکوری خونه و اشپزخونه بزن،ازانکده از اونا که وسایل چوبی رو میدن مثلا ۱۰۰ ۱۵۰،بازارش عالیه سودش عالیتر

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین تو محلی که میخوای جا بگیری چه شغلی کم و در عین حال مورد نیازه. یا برعکس بورس چه کاریه.

یکی از گزینه‌هاییم که همیشه جواب میده خوراکیه. کافه تنگ و تاریک که تو هر کوچه سه تا هست نه؛ خوراکی خیابونی ارزون و خوشمزه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یه زیرزمنی انباری جایی یا تو خونه یه جا جور کن کلشو برنج بخر یا روغن بعدم که گرون شد بفروش

احتکار؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

پولتو بزاری تو متکا بخوابی به نظرم بهتره

الان هیچ کاری نمیگیره

از بس مغازه زدن 

بوتیک و لباس که واویلا 

اگه میتونی بزن تو کار تولید لباس زیر 

یا تولید لواشک و برگه و..( تو بعضی از مناطق خیلی خوب میخرن ) و سبزی خشک و ادویه