دخترا من زنداداشم خیلی مهربونه و دختر خوبی هستی ها ولی از وقتی به نامزد کردم با اینکه بعد از 6 سال با لی بدبختی میدونست خیلی دوسش دارم اینا اصلا خوشحالی توی چهره اش حس نکردم🫠رفت امد شو به خونه مامان اینا کم کرد یا اگه بیاد تایم های میاد که من نیستم:/ دلیل این رفتارش میتونه چی باشه یعنی اتفاقی براش افتاد به نظرتون ازش بپرسم؟؟ اینم بگم زنداداشم هم نامزد هستن با داداشم:)
پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
کارهایی که برای شما درخواست کردن خوانوادتون برای زنداداشتون انجام دادن؟
اره به خدا همه میگفتن این دختره جدا شده نباید با پسر مجرد ازدواج کنه والا مادرم انقدر دوسش دارم منم تا الان یکبار بهش بی احترامی نکردم تا الان کاری نکرد خیلی دختر خوبی هست نمیدونم شاید مشکلی داره نگرانش شدم
پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
شاید یه مشکل دیگه داره یا باداداشت به مشکل برخورده ربطی به شمانداشته باشه گلم
نمیدونم والا به ظاهر که مشکل ندارن داداشم چیزی نگفت بهم اگه مشکلی پیش بیاد برای درد دل بهم میگه از طرفی میخوام از زنداداشم بپرسم چیزی شده این روزا توی خودشه نمیدونم چیکار کنم مادرم میگه ولش کن شاید ناراحت بشه🥲