2777
2789
عنوان

زندادشم🥲

626 بازدید | 43 پست

دخترا من زنداداشم خیلی مهربونه و دختر خوبی هستی ها ولی از وقتی به نامزد کردم با اینکه بعد از 6 سال با لی بدبختی میدونست خیلی دوسش دارم اینا اصلا خوشحالی توی چهره اش حس نکردم🫠رفت امد شو به خونه مامان اینا کم کرد یا اگه بیاد تایم های میاد که من نیستم:/ دلیل این رفتارش میتونه چی باشه یعنی اتفاقی براش افتاد به نظرتون ازش بپرسم؟؟ اینم بگم زنداداشم هم نامزد هستن با داداشم:)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

مهریت بالاتر نشد؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یه مشکل شخصی داره شاید موضوعی پیش اومده با داداشت یا هزچیزی به خودت نگیر

اره شاید یعنی ازش بپرسم اخه خیلی دوسش دارم🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

مهریت بالاتر نشد؟

هنوز عقد نکردیم ما ولی بله توی خواستگاری که صحبت کرده بودیم بیشتر هست...

اگه شرایط همسر شما از شرایط همسر ایشون بهتره، میشه گفت شاید از حسادت باشه

نه بابا داداشم دندون پزشکه خیلی بهتر از نامزد هست نامزد من مربی باشگاه فقط

راستش من یکی به خاطر شوهر خواهر شوهرم مهمونی هاشون نمیرم یکیشون خیلی چشم‌چرون و آشغاله و هروقت تنها باشن پیرمرد پیر زن میرم 

با دو تا دیگه از دوماداشون مشکل ندارم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز