دخترا من زنداداشم خیلی مهربونه و دختر خوبی هستی ها ولی از وقتی به نامزد کردم با اینکه بعد از 6 سال با لی بدبختی میدونست خیلی دوسش دارم اینا اصلا خوشحالی توی چهره اش حس نکردم🫠رفت امد شو به خونه مامان اینا کم کرد یا اگه بیاد تایم های میاد که من نیستم:/ دلیل این رفتارش میتونه چی باشه یعنی اتفاقی براش افتاد به نظرتون ازش بپرسم؟؟ اینم بگم زنداداشم هم نامزد هستن با داداشم:)
پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.