2777
2789
عنوان

زندادشم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 43 پست
شغل نامزد تو بهتره؟

نه داداشم دندون پزشکه نامزد من مربی باشگاه باشگاه دارهه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید حسودی میکنه بهتشاید چیزی ازت دیده دوری میکنهتو بهش نزدیک شو اگه باز دوری کرد بگو چیزی شده

اخه دختر حسودی نبود بعد حسودی نداره واقعا🥲حتما باهاش صحبت میکنم شاید مشکلی داره

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ببین استاتر یه مورد اینطور بودیه خانم که تازه نامزده کرده بودزن داداشش به دلیل حسادت اسید ریخت تو صو ...

وای چقدر سنگدل اخههه اسید!!!🤧💔

اخه دختر حسودی نبود بعد حسودی نداره واقعا🥲حتما باهاش صحبت میکنم شاید مشکلی داره

بذار ی مدت بگذره اگه خوب نشد حرف بزن باهاش

شاید باداداشت به مشکلی خورده

میشه برای قبولیم توی فرهنگیان ی آیت الکرسی بخونی؟😍

راستش من یکی به خاطر شوهر خواهر شوهرم مهمونی هاشون نمیرم یکیشون خیلی چشم‌چرون و آشغاله و هروقت تنها ...

نامزدم اصلا سرشو بلند نمیکنه که نگاه کنه بعدش اصلا روزا نمیاد خونه مون سرکار 12 شب میاد خونه🥲

کارهایی که برای شما درخواست کردن خوانوادتون برای زنداداشتون انجام دادن؟

اره به خدا همه میگفتن این دختره جدا شده نباید با پسر مجرد ازدواج کنه والا مادرم انقدر دوسش دارم منم تا الان یکبار بهش بی احترامی نکردم تا الان کاری نکرد خیلی دختر خوبی هست نمیدونم شاید مشکلی داره نگرانش شدم

شاید یه مشکل دیگه داره یا باداداشت به مشکل برخورده ربطی به شمانداشته باشه گلم

نمیدونم والا به ظاهر که مشکل ندارن داداشم چیزی نگفت بهم اگه مشکلی پیش بیاد برای درد دل بهم میگه از طرفی میخوام از زنداداشم بپرسم چیزی شده این روزا توی خودشه نمیدونم چیکار کنم مادرم میگه ولش کن شاید ناراحت بشه🥲

2790
2778
2791
2779
2792