2821
2789
عنوان

زندادشم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 43 پست
اره به خدا همه میگفتن این دختره جدا شده نباید با پسر مجرد ازدواج کنه والا مادرم انقدر دوسش دارم منم ...

پس به مامانت بگو زیر زبونشو بکشه که چشه،شاید داداشت رفتاری کرده که این اینطور میکنه

شاید موقع عروسی اون تو ی چیز بهش سخت گرفتن الان برعکسشو دارن رو تو انجام میدن

هنوز عروسی نکردن ولی من هیچ وقت دخالت نمیکنم توی کار هاشون:)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره طفلک صورتشو از بین برد نامزدش ولش کرد الان بلاکر شده

الهییی بمیرم:)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

هنوز عروسی نکردن ولی من هیچ وقت دخالت نمیکنم توی کار هاشون:)

تو نه مامان و بابات 

مثلا موقع خواستگاری عقدی چیزی شاید تو ی چیز برا اون سخت گرفتن اما برا تو نه 

مثلا تو مهریه...

منم چون ازدواجمون با عشق نبود وقتی دخترخالم و نامزدش جایی بودن نمیرفتم چون خیلی ابراز میکردن من و همسرم حسرت وار نگاهشون میکردیم

مثلا همو با جان صدا میزدن یا تو یک بشقاب میخوردن یا واسه هم صبر میکردن و باهم میگفتن و میخندیدن و......

پس به مامانت بگو زیر زبونشو بکشه که چشه،شاید داداشت رفتاری کرده که این اینطور میکنه

به مامانم الان بگم میگه به من چه دخالت کنم مامانم اینا را دخالت میدونه😂😂💔

تو نه مامان و بابات مثلا موقع خواستگاری عقدی چیزی شاید تو ی چیز برا اون سخت گرفتن اما برا تو نه مثلا ...

هر مقداری مادر و پدرش برای مهریه تعیین کرده بودن مامان بابام قبول کردن دیگه خانواده من بیشتر مهریه تعیین کرد مقصر خانواده ما هستن؟

منم چون ازدواجمون با عشق نبود وقتی دخترخالم و نامزدش جایی بودن نمیرفتم چون خیلی ابراز میکردن من و هم ...

اینا هم با عشق ازدواج کردن:)

به مامانم الان بگم میگه به من چه دخالت کنم مامانم اینا را دخالت میدونه😂😂💔

هیچی دیگه ولش کن شاید حس کرده اگه تو الان شوهر کنی از رسیدگی و کارهایی که پدر مادرت در حق اونا می‌خوان بکنن کسر کنن،وگرنه منم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

هیچی دیگه ولش کن شاید حس کرده اگه تو الان شوهر کنی از رسیدگی و کارهایی که پدر مادرت در حق اونا می‌خو ...

شایدم این مدت سرم شلوغ بود باهام خرید نرفتیم بیرون نرفتیم ناراحت شد فردا حتما خودم میرم دنبالش بریم بیرون یکم🥲

هر مقداری مادر و پدرش برای مهریه تعیین کرده بودن مامان بابام قبول کردن دیگه خانواده من بیشتر مهریه ت ...

مثال زدم مهریه رو ، چیزییم ک گفتم ی احتمال بود برا کار زنداداشت، من که تو خونوادتون نیستم بدونم😂

لابد یه مشکلی داره دیگه اگه خیلی مهمه برات بپرس ازش