2777
2789
عنوان

خدا رهام کرده

681 بازدید | 92 پست

حس میکنم خدا منو رها کرده، از پارسال تا الان تمام نقاط مثبتم داره ازم گرفته میشه ،سلامتی،زیبایی،هیکل خوب،دندان های خوب و زیبا،سر قضیه یه افت قند اونقدر سرچ کردم تو گوگل که الان ۹ ماه از ترس اینکه غش نکنم بیرون نمیرم. ۱۶ کیلو اضافه کردم از بس خرما میخورم دندانام دارن نابود میشن افسردگی گرفتم از ریخت و قیافه افتادم ،هر دکتری میرم نتیجه نداره،دیگه دارم ذره ذره نابود میشم.تورو خداااااااااااااا کمکم کنید.چرا خدا رهام کرده؟

خدا کافیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه عزیزم استرس یا وسواس یا افسردگی

تدس از افت قند اونقد بهش فکر کردم وسواس گرفتم نه ماه بیرون نرفتم ۱۶ کیلو اضافه کردم کارم فقط،گریه است کاش تو گوگل سرچ نمیکردم.

خدا کافیست

تدس از افت قند اونقد بهش فکر کردم وسواس گرفتم نه ماه بیرون نرفتم ۱۶ کیلو اضافه کردم کارم فقط،گریه اس ...

عزیزم ترس نداره که گلم عزیزم یعنی می‌ترسی قندت بیفته؟؟، گلم خوب یه چیز شیرین خرمایی انجیر بذار تو کیفت سریع بخور ترس نداره خوشگلم 

تدس از افت قند اونقد بهش فکر کردم وسواس گرفتم نه ماه بیرون نرفتم ۱۶ کیلو اضافه کردم کارم فقط،گریه اس ...

وای گلم 9 ماه بیرون نرفتی چرا گلم اشتباه کردی خونه موندن سمه برات گلم بدتر میشی افسرده میشی نکن دخترم چرا هرچی سرچ میکنی خوشگلم 

عزیزم ترس نداره که گلم عزیزم یعنی می‌ترسی قندت بیفته؟؟، گلم خوب یه چیز شیرین خرمایی انجیر بذار تو کی ...

آخه من استرسی شدم دیگه دست خودم نیست مدام فکر میکنم قندم افتاده همش میخورم دستگاه تست قند خریدم انگشت واسم نمونده خدایا خودت کمکم کن ترس امانمو بریده دوست ندارم غش کنم.

خدا کافیست

وای گلم 9 ماه بیرون نرفتی چرا گلم اشتباه کردی خونه موندن سمه برات گلم بدتر میشی افسرده میشی نکن دختر ...

میترسم 

وقتی بیرون میرم تنگی نفس شدید میگرم و خفه میشم پاهام قفل میشن و تعادلمو از دست میدم.از استرس از ترس اینکه الان قندم میفته و غش میکنم و کسی به دادم نمیرسه

خدا کافیست