2777
2789

من و شوهرم در حال طلاقیم من جهیزیه مو برگردوندم و سیسمونی رو همه وسایل و لباس سیسمونی بابای خودم خریده بود یعنی شوهرم یه جفت جوراب نخریده بود الان پسرم 6 ماهشه بابام تا دوسالگی براش لباس خریده بود بعد دادگاه واسه جهیزیه و سیسمونی لیست خواسته بود و من فقط باید طبق اون لیست وسیله هارو می‌آوردم منم لباسای خودمو ننوشته بودم کمد خودمو باز کردم دیدم خالیه کیف ها و لباسای خوب و برداشته بودن فقط یه دونه کیف خراب مونده بود حتی کیف های مجردیمم برده بودن کمد بچمو باز کردم یخ زدم تماااام لباسای بچمو برده بودن فقط یه سرهمی که واسش کوچیک شده مونده بود 😭 

منم تو لیست فقط کاپشن شلوار بچمو نوشته بودم مامور گفت فقط اینو میتونی شکایت کنی پس بگیری با فرشم که سوزونده... 

حالا سوال من اینه جای من بودین به خاطر کاپشن و شلوار شکایت میکردین؟ 

فکر نمیکردم قوم الضالمین به لباس بچه هم رحم نکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  جهیزیه م خیلی چیزام عوض کرده بودم ..مثلا یخچال و لباسشویی وقتی جدا شدم تو دادگاه بهش اعتماد کردم من گفتم دست دوم بخر بهم بده گفت باشه وهمونجا هم امضا زدیم بعد دیدم پیام داده فلان سمساری برو تلویزیون دیدم برات بردار ..آشغال تل ۱۴ اینج بدرد نخور فقط، اونم ۵۰ هزارتومنم نمیشد ..دیگه واگذارش کردم به خدا راضی م نیستم ..توهم  واقعا بیخیال شو ..سمت شوهر سابقم و مادرش شوهرم آدم نبوده ن ..اگه اینام همینن فقط خودت اذیت میشی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بچه پیش کی میمونه ؟؟

بچه ش هنوز  ۶ ماهشه تا ۷ سالگی میتونه پیش مادر بمونه ..قانون اینجور ...مگه واقعا مادر نخواد یا نتونه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

چه آدم کثیف و گشنه گدایی زنگم بزنی با خودشون میگن خوب تورو سوزوندن اذیت کردن با اینکار فقط اگر دیدی اون لباسهای خودم بچم صدقه سرم میدم ب شما گداها ک ندارید بلکه از همونا استفاده کنید ک ندارید بدبختای بیچاره

بچه داشتی؟

آره عزیزم پسرم ۷ ساله ش بود فقط آخر هفته ها پیشم بود دادگاه گفت دوروز پیشم باشه ... ولی اون براش مهم نبود میگرفتمم میداد ولی من سرکار میرفتم نمیتونستم قبول کنم میترسیدم تنها بمونه خونه