2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 43 پست
خدا لعنتشون کنه اون دشمنته دوستت نیست شیطان صفته

با هیچ دوستی صمیمی نشین

کلام اهل بیت برای دوستتون همه ی محبتت بزار ولی همه ی اعتمادت نه💔

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

نه سقط کن نه طلاق بگیر با بچه سه ساله و هشت سال عمری که گذشت میخوای چیکار کنی ، چه تضمینی هست یه آدم بهتر پیدا بشه ، میگی بار اولش بوده باهاش صحبت کن طوری که متوجه بشه چقدر کارش زشت بوده بگو که تو به خاطر زندگیتون اینبار ازش می‌گذری و ازش بخواه که حرمت نگه داره 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانهچون به شدت اعتماد داشتم بهشطوری که میگفتم خدا یکی شوهرم یکی

وای.. چقدر وحشتناک.. من دوماه به شوهرم شک کردم.. قشنگ بعد دوماه مچشو گرفتم ولی خب شوهرمنکه ول نکرد همینجور داره پیش میره.. موفق باشه.. من دیگه برام مهم نیست

وای.. چقدر وحشتناک.. من دوماه به شوهرم شک کردم.. قشنگ بعد دوماه مچشو گرفتم ولی خب شوهرمنکه ول نکرد ه ...

5 سال از اون روزها گذشته 

همه کار کرد تا ببخشمش

ولی از شهریور فهمیدم شیطنت میکنه و منتظرم مچ بگیرم

5 سال از اون روزها گذشته همه کار کرد تا ببخشمشولی از شهریور فهمیدم شیطنت میکنه و منتظرم مچ بگیرم

نه درست نمیشن.. من چهارده ساله دارم میبینم.. هرکاری میکنه.. کارشم یه جوره نود درصد خانوما مشتریشن دیگه کلا برا خودش خوشه.. منم کاریش ندارم

مطمئنی دوستت داره راست میگه ؟

آره

بار اول بهم نگفت

دو هفته بعد اون بازم بهش پیام داده و دوستم پیاماشو نگه داشت ک اگه مجبور شد بگه اینارو ازش داشته باشه

شوهرمم قبل اینکه بگم ازت مدرک دارم خودش قبول کرد ک اینکارو کرده 

نه درست نمیشن.. من چهارده ساله دارم میبینم.. هرکاری میکنه.. کارشم یه جوره نود درصد خانوما مشتریشن دی ...

خدایا 

چقدر سخت

من هیچوقت سیگار نکشیده بودم

شهریور که فهمیدم این ادم درست نمیشه 

دو پاکت سیگار خریدم رفتم تنها تو پارک نشستم غروب بود کسی نبود

عین دو بسته رو تموم کردم و زار زدم

وقتی چند ساعت گذشت خاستم برم خونه گفتم دیگه گریه نمیکنی 

دیگه سیگار نمیکشی

میرم تا مچ بگیرم و جدا شم

شاید دوستت دوست نباشه

دوستتم دوست نباشه شوهرت باید آدم باشه

البته من اصلا با دوستام رفت و آمد خانوادگی ندارم و همیشه مجردی قرار میذاریم ولی خب کلا اعتقادم اینه، اگرم   یه روزی شوهرم خیانت کنه فقط و فقط شوهرمو مقصر میدونم نه هیچکس دیگرو