2777
2789
عنوان

رمان خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 5373 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشنهاد میکنم رمان طنز بخونید واقعا روحیه آدم شاد میشه

اره قبلا خوندم یه چندتا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

البته خیلی های دیگه هستن دارم فک میکنم یادم بیاد برات بنویسم

ببین اون رمانم خوندی دختره عاشق دامادشون بوده اما خواهرش  از شوهرش خوشش نمیومده طلاق میگره بعد خواهره میره خواستگاری میکنه از دامادشون دامادشون برای اذیت کردن اون خانواده با خواهر زن ازدواج میکنه و... اسمش یادم نمیاد

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
البته خیلی های دیگه هستن دارم فک میکنم یادم بیاد برات بنویسم

حتما عزیزم😍مرسی بنویس😄

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

سوگلی سالهای پیری 

نذار دنیا رو دیوونه کنم 

قشاع

زندگی زناشویی

در دستان سرنوشت 

این مرد ارباب است 

تازیانه و عشق 

عروس هفت میلیونی 

انتخاب دوم 

انتخاب اشتباه

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
💟 سامان 💟 ✅ نویسنده رمان های : ⭐️ سگ خانه زاد ⭐️ سرزمین شیر و عسل ⭐️ عشق و لازانیا ...

خیلی ممنون که باعث شدی با ین کانال اشنا بشم

اگه میتونی چند تا کپی پیست از کانالای دیگه هم بزار که ما هم عضو شیم😇😇😇😇

ببین اون رمانم خوندی دختره عاشق دامادشون بوده اما خواهرش  از شوهرش خوشش نمیومده طلاق میگره بعد ...

همچین چیزی یادم نیست 

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

تاوان گناه خواهرم 

اسطوره 😍 عالیه حتمن بخون اگه نخوندی 

نه نمیدونستم،،واقعا؟؟

اره من همش کنجکاو بودم چون از اولش گفاه بود راجع به زندگی یکی از خواننده های معروف خانومه 

بعدها استادمون گفت حمیرا بوده

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
یه کناب بود چراغهارا چه کسی خاموش کرد یا یه اسمی شبیه این، مال زویا پیرزاده؟

چراغ هارا من خاموش میکنم.اره...مال پیرزاده

به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم