چندتا رمان قشنگ و پرمحتوا معرفی کنین 😕 حوصلم سر رفته فقط آبکی نباشه پلیسیم دوست ندارم حوصله سرچم ندارم😩 همون شما بهم معرفی کنید بخونم رمانی که واقعا ارزش وقت گذاشتن داشته باشه بگین
سپاس😌
فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
ببین اون رمانم خوندی دختره عاشق دامادشون بوده اما خواهرش از شوهرش خوشش نمیومده طلاق میگره بعد خواهره میره خواستگاری میکنه از دامادشون دامادشون برای اذیت کردن اون خانواده با خواهر زن ازدواج میکنه و... اسمش یادم نمیاد
بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
ببین اون رمانم خوندی دختره عاشق دامادشون بوده اما خواهرش از شوهرش خوشش نمیومده طلاق میگره بعد ...
همچین چیزی یادم نیست
بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .