2777
2789
عنوان

رمان خونا

5365 بازدید | 69 پست

چندتا رمان قشنگ و پرمحتوا معرفی کنین 😕 حوصلم سر رفته فقط آبکی نباشه پلیسیم دوست ندارم حوصله سرچم ندارم😩 همون  شما بهم معرفی کنید بخونم رمانی که واقعا ارزش وقت گذاشتن داشته باشه بگین 

سپاس😌

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار تو یه تاپیک دیگممعرفی کردم آناکارنینا   عالیه دزیره هم بد نیست

آناکار نیا خارجیه؟ 🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مدارا منیر مهریزی مقدم ...

مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اعدام یاانتقام

مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غرور و تعصب ... جنگ و صلح ... عروس خانواده پندوریک .... سه تفنگدار .... سینوهه ... عشق صدراعظم ...‌ دختر فقیر قلب پاک ... اینا خارجیه خوبه خیلی مخصوصا دوتای اول من چند بار خوندم

رمان آب نبات چوبی از بازار بزن رمان خانه معرکه اس تا حالا ده بار خوندمش

خوندمش اون پسر پولدار سادیسمی که عاشق دختره فقیره شد و میزدش 😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بامدادخماروشب سراب بایدپشت  سرهم بخونی خیییییییلی قشنگه،گندم،اب نبات چوبی ک واقعی وتلخه،پنجره هم شنیدم قشنگه،کتاب دا،همخونه،بیشتربامدادخمارووتوصیه میکنم ازبچگی رمان خوانم

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...

💟 سامان 💟

✅ نویسنده رمان های :

⭐️ سگ خانه زاد

⭐️ سرزمین شیر و عسل

⭐️ عشق و لازانیا (جلد دوم سگ خانه زاد)

⭐️ ترنج لحظه های رنگی

⭐️ شهره شهر

⭐️ بچه تهران

⭐️ پای بست

✅ @Mano_romanam

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏