2777
2789
عنوان

رمان خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 5373 بازدید | 69 پست
منم سه تفنگدارو خیلی دوست داشتم دوتای اولیو نخوندم حتما میخونم چون همیشه فکرمیکردم جذاب نباشن طرفشون ...

عالی هستن اگر سه تفنگدارو خوندی و دوست داشتی از اونا هم خوشت میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم رمان های زویا پیرزاد خیلی شبیه زندگی آدمه...اول با اونا شروع کن

واقعا؟ حتما مرسی عزیزم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

تب داغ گناه 

عابر بی سایه 

وسوسه

جایی نرو

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
درستع اسم خودمه ولی واقعا من خوشم نیومد😕

جریان زندگی حمیرا هستش میدونستی؟داستانش واقعیه

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
تب داغ گناه  عابر بی سایه  وسوسه جایی نرو

😍😍مزسی۵ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بلندی های بادگیر-امیلی برونته

اما-جین آستین

بینوایان-هوگو

داستان دو شهر-چارلز دیکنز

این یکی رمان نیست ولی ارزش ۱۰۰ بار خوندنو داره:بوف کور-صادق هدایت

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
بامداد خمار دالان بهشت یاسمین پریچهر سهم من شوهر اهو خانوم بانوی قصه

😃وای این همه رمان مرسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍😍مزسی۵ 

البته خیلی های دیگه هستن دارم فک میکنم یادم بیاد برات بنویسم

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
بلندی های بادگیر-امیلی برونته اما-جین آستین بینوایان-هوگو داستان دو شهر-چارلز دیکنز این یکی رمان ...

ممنون عزیزم از پیشنهادت حتما همه رو یکی یکی دان میکنم میخونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40