2777
2789
عنوان

رمان خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 5374 بازدید | 69 پست
خیلی ممنون که باعث شدی با ین کانال اشنا بشم اگه میتونی چند تا کپی پیست از کانالای دیگه هم بزار ک ...

تو همین کانال عضو بودم اون فقط به خاطر سامان چون واقعا عاشقشم فقطم اینجا عضوم .تو کانال های دیگه که عوضم اونا انلاین مینویسن

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
تو همین کانال عضو بودم اون فقط به خاطر سامان چون واقعا عاشقشم فقطم اینجا عضوم .تو کانال های دیگه که ...

وای انلاین خیلی بده من نمیتونم منتظر بمونم ولی دستت درد نکنه من عاشق رمان های خارجی و ایرانی اصیلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای وااای این رمان ها که میگم بخون محشرنننن

اول بگم ابنبات چوبی رو نخون که من تا چندماه افسردگی داشتم وای خیلی بد بود

رمان راز یک سناریو فوق العادستتتتت فوق العاده

اسطوره

همخونه

چشمانی به رنگ عسل

بانوی قصه

شاه شطرنج اینم عالیهههه

گناهکار

زیتون

سه تفنگدار

دالان بهصت ک فوق العادست

ولیییی راز یک سناریو رو حتما بخونمن ک کلی گریه کردم پاش

وااای وااای این رمان ها که میگم بخون محشرنننن اول بگم ابنبات چوبی رو نخون که من تا چندماه افسردگی د ...

اه شطرنج هم خیلی خوب بود قبول دارم بیشتر اینهارو من خوندم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
هرگز رهایم مکن. نویسنده یه آقای ژاپنی هست. نوبل گرفته

مرسی عزیزم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

سقوط دستهایمان.عابر بی سایه

ممنونم گلم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی