تاپیکامو بخون ببین من چجوری قوت گرفتم یه آشغال سم رو تو جامعه بشناسم و چخش کنم
سخته ولی خدا کمک میکنه
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
یعنی خیانت میکنه نه من میگم چرابایدده دقیقه اشغال باشه
آهان من فکر میکنم گفتی آشغال😂😂
البته من قبلنم تاپیکاتو دیده بودم گلم این پسر بدردت نمیخوره همون صفت آشغال بهش میچسبه چون اونطور که یادمه قبلا تاپیک زده بودی با یه دختر رفته شمال عکس گذاشته و اینا
چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم