2777
2789
عنوان

تو وسایل پسرم سیگار پیداکردم😭

3552 بازدید | 96 پست

سلام پسرم ۱۳ سالشه اصلا فک نمیکردم تو این فاز باشه.

تو وسایلش قائم کرده بود فک نمیگرد پیدا کنم .سیگار الکترونیکی رفته خریده.

اول که دوروغ میگفت که مال دوستشه گفتم فردا میام مدرسه ببینم مال کیه .بعد گفت دوستاش داشتن بهش امانت چندروزی دادن اینم کشیده خوشش اومده با دوستاش رفته خریده .چند هفته ایی هست که داره‌

دنیا روی سرم خراب شده بچه ممتاز درس خون به کجا رسیده حالم خیلی خرابه فک نمیکردم بچه تو این به اینجا برسه طعم سیگار زیر زبانش رفته دوباره نره بخره😭

بچه ها باید چکارکنم الان سیگار امتحان کرده دو روز بعد اگه بهش مواد دادن خواست امتحان کنه یا به راه های دیگه کشید دیگه بهش اطمینان ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بهش آگاهی بده که سمت مشروب و مواد نره که عاقبت نداره.و قدرت نه گفتنش ضعیفه .ظاهراً اعتماد به نفسش پایینه

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

باید دوستای بدش رو از زندگی به کمک تو حذفش کنه 

دوست بده که آپمو به زمین میزنه نه شرایط بد جامعه 

اگه دوستاش خوب بودن احتمالا تفریحش کم بوده حوصله اش سر رفته اوقات فراغتش زیاد بوده رفته امتحانش کرده چاره اش اینه وقتشو با فعالیت پر کنه 

یا اینکه از سر کنجکاوی رفته که باید بهش گوشزد کنید 

همان ذوالفنون