2777
2789
عنوان

تو وسایل پسرم سیگار پیداکردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 96 پست
دیگه میترسم بیرون یا باشگاه جایی بفرستم که وقتش پر بشه به بیراهه بره دوستای مدرسش هست پسرم ممتاز هست ...

مهارت نه گفتن بش یاد بدید 

در ضمن دعوا و تهدید نکنید که سری بعد زرنگ تر اگه کاری کرد پنهونی کنه و شما ندونید 

همان ذوالفنون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهارت نه گفتن بش یاد بدید در ضمن دعوا و تهدید نکنید که سری بعد زرنگ تر اگه کاری کرد پنهونی کنه و شما ...

شما پسر ۱۸ ساله هستید؟

شما که تو پسرها هستید توروخدا راهنماییم کنید بچم ازدستم نره

دیگه الان میدونه شما متوجه شدی و یکاری میکنه که یواشکی باشه باباش بهش نزدیک بشه و پدر و پسر باهم صحب ...

اصلا شوکه شدیم باورمون نمیشه اینقدر گستاخ شده که رفته سیگار خریده

ترسم ازاین هست وابسته شده باشه این دفعه بازم بره بخره .بهش قبلا هم گفته بود آگاهی داده بودم نمیدونم ...

نه احتمالش کمه وابسته شده باشه 

کسی وابسته میشه که مدام درحال کشیدنه حتما به ۱۲۳ زنگ بزن 

این متن منم نشون بده 

من مشاور۱۲۳ هستم توخوابگاههای دختروزن های فراری کارکردم موادخیلی بده خیلی بد اما باباز هم توخوابگاهها با دارو می تونستیم درد زنهای معتادمونو کن کنیم وکمک کنیم ترک کنند 

اما دوسه مورد من داشتم وابسته ی سیگار شده بودند برای یک نخ سیگار مرکز رابه هم می ریختند که یابرن زندان یا بیمارستان روان 

چون شنیده بودند اونجا بهشون سبگار میدن 

عزیزم با پسرت مثل دوست باش کمکش کن ازاین چالش نجات پیدا کنه بعد هم انشاءالله مدرسه شوعوض کنید

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶