2777
2789
عنوان

تو وسایل پسرم سیگار پیداکردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 96 پست

پسر منم ۱۳ سالشه خیلی خداراشکر بچه خوبی هست منم خیلی از این چیزا میترسم برا همین امسال که وارد پایه هفتم شد دیگه مدرسه دولتی ثبت نامش نکردم الان غیر انتفاعی میره مدیریت داره ولی اون مدرسه دولتی تحقیق کردم میگفتن مدیریت نداره بچه ها فرار میکنند وهزار چیز دیگه درسته بچه باید خودش خوب باشه نه گفتن بلد باشه ولی محیط وآدم هاش هم خیلی تاثیر دارن دائم از ضرر هاش بگو از معتاد ها بگو که عاقبتی ندارن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنون از راهنماییتون. ما اصلا سیگاری نداریم پسرم ممتاز هست باورم نمیشه رفته سیکار خریده چندوقتی داره ...

باید باهاش دوست باشی و باهاش حرف بزنی 

مثلا بدونی چند وقته داره سیگار میکشه 

باید بپرسی چطور شد اولین سیگارشو کشیده 

باید بدونی کدوم دوستاش بهش پیشنهاد سیگارو دادن 

باید بدونی چرا اصلا سیگار کشیده مثلا نتونسته نه بگه کنجکاو شده 

مشاور هم میتونه کمکش کنه 

البته نباید بترسه از شما و پدرش که یه وقت زرنگ بشه و پنهونکار تر 

خلاصه اولین راه بگو تو مدرسه از اون دوستاش فاصله بگیره به مدیر مدرسه هم ابن قضیه رو بگو تا به اولیای اون بچه ها هم اطلاع بدن تا بچه شون حیف نشه 

در ضمن اگه میتونید خودتون ببرید و بیاریدش مدرسه تا زمان عوض کردن مدرسه اش 

بهش بگید اگه نمراتت خوب باشه تابستون چیزی رو میخرم که دوسش داری تا اینطوری تمرکزش تو درسش حفظ بشه 

به کسی از فامیل و همسایه هم اصلا حرفی نزنید که خدای ناکرده آبروش بره 

میتونید تو کتابخانه یا کانون یا کلاس خطاطی یا مسجد بفرستید تا دوستای خوب کنارش باشن 

مسجد خیلی بهتره بفرستیدش مسجد 

همان ذوالفنون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یادم رفت بگم . یه مدتی که گذشت با معلمش هماهنگ کردم انشا بگه در مورد مضرات و محاسن سیگار 

ازش خواستم که به پسرم بگه تا بخونه و تشویقش کنه .

ببین خیلی تاثیر داشت . قشنگ براش موضوع جا افتاد 

معلمش در مورد سرطان و بد شدن قیافه . خلاصه درست شد

راضی باش به رضای خدا