2777
2789
عنوان

دلم پرمیکشه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیخام اسیرم بشه، نصف این اندازم محبت کنه من دلم گرم میشه🥲

قبلا چیکار میکردی ک باعم خوب بودین همونکارا رو بکن شاید خسته اس بچه اذیت میکنه درست میشه نگزان نباش

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

چی بگم، کاش منم تحمل کنم و بگذره، نمیرم بچم بمونه😓

نگران نباش میگذره فقط فکر و خیال نکن و با بچت خوش باش 

از شوهرت هم انتظاری نداشته باش من شوهرم فقط از اداره انواع کرونا رو برام میآورد بعد زایمان 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چی بگم، کاش منم تحمل کنم و بگذره، نمیرم بچم بمونه😓

شاید از افسردگیت کلافه شده . چون مردا روحیه شادی دارن و قطعا هیچ مردی دوست ندارمهزنش افسرده باشه . توهم برو پیش روانپزشک تا افسردگی بعد زایمانت بره

چی بگم، من یکم شخصیتم وابستس، محکم نیستم، شاید برا همین بیشتر اذیت میشم

منم وابسته شدیدم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
شاید از افسردگیت کلافه شده . چون مردا روحیه شادی دارن و قطعا هیچ مردی دوست ندارمهزنش افسرده باشه . ت ...

بارداریمم افسردگی داشتم ولی هوامو داشت

منم الان اگه از طرفش محبت ببینم میشم شادترین آدم دنیا، با بارداریم خیلی فرق دارم الان

چی بگم، من یکم شخصیتم وابستس، محکم نیستم، شاید برا همین بیشتر اذیت میشم

من به خاطر افسردگی که داشتم گریه میکردم تا گردن خیس خیس میشدم بعد شوهرم واقعا کلافه شده بود آدم بدی نیست ولی کلافه بود همیشه می‌گفت مگه بابات مرده 

الان یادم میوفته حالم بد میشه 

شوهر تو هم حتما کلافه شده همه همینن فک نکن فقط شوهر خودت اینجوریه 

ممنون💞💞بیداره الان

خوب شیر خشک ‌بده بهش تا زود بخوابه تو هم برو بغل شوهرت بخواب تاپیکاتو خوندم فهمیدم شوهرت آدم ‌ خوبیه ولی از لوس بازی بدش‌ میاد توهم لوسی اون کلافه میشه الانم از دستت خسته شده ولی خیلی دوست داره . 

اگه میخوای یه مرد رو تو مشتت نگه داری باید پیشش باشی لحظه هاتو باهاش بگذرونی . تو الان دیگه ۲۲ روزه باهاش قهری و هیچ نزدیکی بهم نداشتید خوب معلومه ازت سرد میشه