2777
2789
عنوان

دلم پرمیکشه😓

325 بازدید | 30 پست

دلم پرمیکشه برم بغل شوهرم مث روزای اول ازدواجمون که خیلیم نگذشته همش دو سال،، ولی بعد زایمانم سرد شده ۲۲روزه، باهاش دعوا کردم سردترم شد و قهره،، خیلی احساس تنهایی میکنم، مامانمم رفته خونشون، اشکام سرازیر میشه اینارو مینویسم😞💔💔💔💔💔💔💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا گریه نکن افسردگی میگیری 

شوهرا نفهمن شوهر منم وقتی مامانم رفت خبرش اضافه کار میمون اداره اینقد کم توجهی کرد بهم تا افسردگی گرفتم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

عزیزم یخاطر زایمانته اینجوری فکر میکنی چند روز دیگه انشالله همه چی برمیگرده سر حاش نگران نباش منم شوهرم وقتی زایمان کرده بودم پاشو از در میذاشت بیرون زار میزدم دلم تنگ میشد طفلی اسیرم شده بود

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

شاید با کسیه؟

چی میگی توحال این بنده خدا رو درک کن تازه زایمان کردهمردا همه بی احساسن با کسیه ویه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
برو بوسش کن دیگه خوبی باهات خوب میشه. مردا مغرورن تو باید گذشت کنی

خوابه، من بچم گریه میکنه برا همین بیدارم، خسته و کوفته، انگار کتکم زدن

وقتیم بیداره اونقد تو قیافس که نمیشه نزدیکش شد

تو رو خدا گریه نکن افسردگی میگیری شوهرا نفهمن شوهر منم وقتی مامانم رفت خبرش اضافه کار میمون اداره ای ...

افسردگی که دارم، از زمان بارداریم، الان فقط خیلی دلم تنگ میشه، حس بیکسی واقعااا امونمو بریده

خوابه، من بچم گریه میکنه برا همین بیدارم، خسته و کوفته، انگار کتکم زدنوقتیم بیداره اونقد تو قیافس که ...

برو بیدارش کن بگو مگه من خواستم بچه بزام که این باید بیدار بمونم تو راحت بخوابی پاشو توهم یه ساعت بگیرش من بخوابم

افسردگی که دارم، از زمان بارداریم، الان فقط خیلی دلم تنگ میشه، حس بیکسی واقعااا امونمو بریده

تحمل من میگذره انشالله

من خودم جوری شدم مجری تلویزیون وقتی خداحافظی میکرد گریه میکردم اینقد احساس تنهایی میکردم 

فقط گریه نکن یکم فکر و خیال نکن تا بگذره