2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم چهار ماهه باردارم

161 بازدید | 20 پست

همسرم به خاطر یه مشکلی منو نمیزاره برم خونه مامانم منم خیلی ناراحتم عذاب میکشم مامانم زنگ میزنم گریه می‌کنه بیشتر اعصابم خورد میشه ابجیم 9سالشه داشم یکی 14یکیشم 7اونا زنگ میزنن آبجی دلتنگتیم بیا بیشتر از همه دلم برا مامانم تنگ میشه دعا کنید بزاره برم با این حالم خیلی غصه میخورم باهاشم امروز خیلی دعوا کردم هرچی گریه میکنم خواهش میکنم نمیزاره که نمیزاره خودشم خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم اونا نمیان خونه خودمون بعد عید میریم تو خدا دعوام کنید مادرشوهرمم اخلاقش خوب نیست اونم گوششو پر می‌کنه فقط میتونم درد هامو به شما بگم کارم هرروز گریه است کسی منو درک نمیکنه

وا ببخشیدا شوهرت چرا مثل دیوونه هاس ، اسیری نکرفته که

یه دعانویس خوب پیدا کنین دهنش و ببنده

مخالفا ریپلی نکنن. 

ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای رفع گرفتاریت چله چهل شهید رو بگیر به اون چهل شهید متوصل شد کارت رو درست کنه واسطه بشن برا ...

من عزیزم الان بار سوم چله بر میدارم اما نشده چله حدیث کسا الرحمن برا شهید هادی زیارت عاشورا شهید صفری

تهدید کن 

بگو‌ همه جای دنیا میدونن زن حامله توی دوران بارداریش همه چیییی یادش میمونه بگو بالاخره مشکل تو با خانوادم حل میشه اما من هرگزززززز نه این روزارو فراموش میکنم نه میبخشمت بخاطر عذابی که داری بهم میدی بگو اونموقعس که دیگه زندگیمون مثل قبل نمیشه حسم بهت دیگه برنمیگرده 

با مادرم اینا بحثش شده به خاطر یه موضوعی

تو که بحثت نشده تو باید بری به هر حال خانوادتن

مگه اون می‌تونه با مادر پدرش قطع رابطه کنه که تو کردی ؟ یه خورده از حق خودت دفاع کن و کوتاه نیا به نظرم 

باهاش بشین حرف بزن 

تهدید کن بگو‌ همه جای دنیا میدونن زن حامله توی دوران بارداریش همه چیییی یادش میمونه بگو بالاخره مشکل ...

اصلا سرش نمیره بخدا الان تو این چهار ماه یه روز خوش ندیدم

من عزیزم الان بار سوم چله بر میدارم اما نشده چله حدیث کسا الرحمن برا شهید هادی زیارت عاشورا شهید صفر ...

ببین بعضی وقتا به صلاح آدم نیس

یا از قبل یه رفتار اشتباهی داشتیم دلشکوندیم گناه کردیم که مانع عجابت دعا میشه باید ببینی علتش چیه

مم یه مدت شده دعای هفتاد بندی استغفار حضرت علی رو میخونم احساس میکنم خیلی سبک شدم

خودت رو پاکسازی کن حالا که آخر سال هم هس