2777
2789
عنوان

دلموشکوندن😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 48 پست
من اصلا برام مهم نيست  ولى انقدر حرصم ميگيره  بعضى ها ميگن ان شالله به دنيا اومدن پسرت&n ...

وای منم اینقدر لجم در میاد 

با اینکه دومیم پسر بود ولی از اینکه حس میکردن که من کشته مرده پسر بودم میگفتن وای خدایا شکر دلم میخواست بزنم شتکشون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😞اخی عزیزم  ولشون کن یه روز بزرگ بشن دختر تو یه ادم موفق میشه و باعث سربلندیت من مامانم ۴تا د ...

الان خواهرشوهرم ی دختروپسرداره اینقدردخترشودوست داره براش طلا لباس همه چی میگیره ازوقتی شوهرم گفت بچمون دختره  قیافه میادکه آره دخترچیه همش خرجه پسرخوبه الان داداشت دومین پسرش توراهه

هرکی گفت همچین حرفی.بگو اون زنایی پسر دوس دارن که وجودشون به خودی خود با ارزش نیس برا شوهرشون پسر می ...

شوهرمنم عاشق دختره ازاولم دوست داشت بچمون دخترشه کلیم قربون صدقش میره مادرش دلموشکونده

من دو تا پسر دارم ولی شوهرم همیشه میگه ادم تا دختر نیاره طعم  واقعی پدر شدن رو نمیچشه  .خی ...

برای خودمون که فرقی نداره ده تادخترم داشته باشم باهیچی عوضش نمیکنم 

شوهرمنم عاشق دختره ازاولم دوست داشت بچمون دخترشه کلیم قربون صدقش میره مادرش دلموشکونده

بیخیال خانومی.مهم خودت وشوهرتی.بزار عقده هاشو وا کنه.اصلا به روت نیار بفهمه برات مهم نیس نظراتش.یا بگو الان گوسفنداتون بی چوپون موندن یا تخت پادشاهیتون بی ولیعهد هی پسر پسر میکنین

بیخیال خانومی.مهم خودت وشوهرتی.بزار عقده هاشو وا کنه.اصلا به روت نیار بفهمه برات مهم نیس نظراتش.یا ب ...

خودش چخارتاپسرداره یه دختر اسم دخترشو نوه های دختریش اززبونش نمیوفته هرچی میخره مال دخترشه ونوه دختریش بعد دخترمن  بدشده پسرخوبه