2777
2789
عنوان

دلموشکوندن😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 48 پست
خودش چخارتاپسرداره یه دختر اسم دخترشو نوه های دختریش اززبونش نمیوفته هرچی میخره مال دخترشه ونوه دختر ...

جونت سلامت.بش فکر نکن.دخترخوشگلتو عشقه.اصلا اگه بدونی دختر داشتن چه حالیه.بزا دنیا بیاد.دختر من الان پایه خرید و استخر و گردش و کمک کردنمه.یعنی جونمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خودمون که فرقی نداره ده تادخترم داشته باشم باهیچی عوضش نمیکنم 

اگر از این به بعد حرفی زد بگو خدا به پیامبرش که بهنرین انسان بوده دختر عطا کرده...

یعنی شما از خدا و پیامبر بالاتر هستین که فکر میکنین پسر بهتره؟؟!!

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
الان خواهرشوهرم ی دختروپسرداره اینقدردخترشودوست داره براش طلا لباس همه چی میگیره ازوقتی شوهرم گفت بچ ...

ولشون کن به خدا اینا تو دوره بگم چی هستن هنوز خودت و دخترت را عشق است 😍

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹

عزیزم توجه نکن به هیچکی

چه دختر چه پسر نعمتن

مهم اینه که سالم و صالح باشن

اصلا ناشکری نکنیا،دختر عشق باباشه

بزار بیاد شوهرت دهنشون میبنده

به خواهرشوارتم توجه نکن

پس فردا دخترت برات میمونه پسرا که میزن پشت سرشون نمیبینن

...

منکه عاشق دخترم❤❤❤❤ بی خیال بابا بهش فکز نکن بچه با بچه اصلا فرقی نداره من خودم عشق دختر داشتم تا خد ...

منم میگم برای پدرمادرکه فقط سلامتی بچش مهمه الان برای من چ فرقی داره دحترداشته باشم یاپسر ازی جایی به بعدمیرن سرزندگیشون چ دخترچ پسر

اینجور ادما بوییاز شعور و فرهنگ نبردند

من دختر باردار بودم رفته بودم ارایشگاه طنه میگفت بچت چیه گفتم دختر. بجای اینکه بگه مبارکه گفت خب اشکال نداره ایشالله بعدی پسربشه حالا بچت دخترا اومدی موهاتم رنگ کنی چقدر ذوق داری تو

زنیکه بیشعور الان چند شاله حسرت میخورم چرا نزدم تو دهنش چرا پانشدم بیام خونه 

هرچند ک اون بچه رو ازدست دادم و الان پسر دارم

استارتر تو فقط بگو عاشق دخترتی.هر سری که دیدی مادرشوهرتو هزاربار بگو.من مادرشوهرم چپ میرفت راست میومد میگفت بچت پسره تو خواب دیدم نمیدونم کی به من گفته نوه های اولت پسرن همگی.و بودنم.بچه های اول جاریام و حواهرشوهرام پسر بودن.من هرسری میگفتم وای خدا نکنه من دختر میخوام دختر اله بله.بعدم که دختر شد همش پزشو میدادم به این و اون.الان مادرشوهرم همش میگه قدر دخترتو بدون.یه موی دختر میرزه به صدتا پسر

من بچمودوست دارم مگه خرجشواونامیدن که دخالت میکن تحقیرمیکنن خیلی درحسرت داشتن ی بچه هستن

حرف دیگران را بیخیال خدارا شکر کن که لطفش را شامل حالت کرده و یک دخمل ناز بهت داده، عصر حجره مگه؟

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
منم میگم برای پدرمادرکه فقط سلامتی بچش مهمه الان برای من چ فرقی داره دحترداشته باشم یاپسر ازی جایی ب ...

آفرین 👌👌👌👌 پس اصلا برات مهم نباشه بقیه چی میگن اونا قدیمی فکز میکنن الان دیگه بچه ها هیچ فرقی ندارن هیچی....

استارتر تو فقط بگو عاشق دخترتی.هر سری که دیدی مادرشوهرتو هزاربار بگو.من مادرشوهرم چپ میرفت راست میوم ...

هنوزکه جنسیتش معلوم نبودهرروز زنگ میزدکه چی شد پسره یادختر شوهرم میگفت مامان دعاکن دخترباشه میگفت دیوونه ای دخترچیه من شبوروز دعامیکنم خدابهتون دخترنده پسرباشه بچتون دختر همش دردسره 

حرف دیگران را بیخیال خدارا شکر کن که لطفش را شامل حالت کرده و یک دخمل ناز بهت داده، عصر حجره مگه؟

عمه شوهرم بچش نمیشه مادرشوهرم اونجوری گفت اینقدرعصبی شد گفت من ۱۵ساله دارم سعی میکنم خدا همین دخترم بهم نمیده چرااینجوری میگی  اون میگه مگه چی میگم پسرقشنگه خوبه