2777
2789
عنوان

دلموشکوندن😢😢😢

572 بازدید | 48 پست

مگه دختروپسرچه فرقی باهم دارن مگه مهمه جنسیت بچه برای پدرومادر چرادیگرون اینهمه فضولن چرامیزنن توذوق آدم که بچش دختره بمن چ که جاریم دومین پسرش توراهه من اولین باردارم مادرشدنوحس میکنم چرامادرشوهرم تحقیرمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشون کن

من دخترم بدنیا اومد دوست مادرشوهرم اومد گفت اخی اشکال نداره خدا بزرگه پسذم میده بهت

گفتم وا حاج خانوم کی گفته ما ناراحتیم ما تمام ارزومون داشتن یه دختر بود

بعد جالبه چون ما چند تا خواهریم بعد برادر فکرم میکنن از مادرت دخترزایی داری خخخخخ

فقط سالم باشه دردهن مردمو نمیشه بست بیخیال مهم خودت و شوهرتین 😐

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍

چرا ناشکری بکتی بزار اینقدر بگن که جوتشون در بیاد

بزار دخترت به دنیا بیاد دلبری های دختر کجا و پسر کجا

موهاسو دم موشی ببندی

یا تل بزنی براش همین مادر شوهرت اول از همه برای دخترت غش میکنه

😞اخی عزیزم 

ولشون کن یه روز بزرگ بشن دختر تو یه ادم موفق میشه و باعث سربلندیت من مامانم ۴تا دختر ذاشت خواهر برادر خودش اذیت میکردن عزیزم ولشون کن اروم جونت میشه عزیز دلت میشه وقتی سر میکنه تو گردنت و ناز میکنه برات و موهاش هرگوشی میبندی و هزار تای دیگهههه

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
عقل ندارن عزیزم همیشه از خدا فرزند سالم صالح بخواه کم نیستن مدر مادر هایی ارزوی مرگ پسرشون و دارن ...

من بچمودوست دارم مگه خرجشواونامیدن که دخالت میکن تحقیرمیکنن خیلی درحسرت داشتن ی بچه هستن

خانواده شوهر منم این شکلی ان...تازه جاریم چند ماهه عروسی کرده تا بحث میشه میگه فقط پسر!!! بعدم هی میگه باید بعد عروسیتون زود بچه بیارین...منم اونروز جلوش گفتم هر سنی دخترت بچه دار شد ماهم همون سن میذاریم گفت چکار اون دارین شاید اون اصلا نخواد بچه....منم گفتم پس مسایل ماهم به خودمون مربوطه...

هرکی گفت همچین حرفی.بگو اون زنایی پسر دوس دارن که وجودشون به خودی خود با ارزش نیس برا شوهرشون پسر میخوان شاید به برکت اون یکم عزیز شن.من که خداروشکر شوهرم عاشقمه همش میگه دختر بیار مث خودت باشه خوشبختیم دو برابر شه