2777
2789
عنوان

امکانش هس😭

134 بازدید | 10 پست

بچه ها من ی خواستگار دارم از همه لحاظ خوبه فقط مشکل اینجاس ی خواهر ناتنی و ی برادر ناتنی داره ک مادرزادی تشنج میکردن

ولی خوده خواستگارم و با خواهر تنیش سالمن و مشکلی ندارن

اینم بگم پدره خواستگارم با مادره اون ناتنی ها ازدواج فامیلی داشتن و پسرعمه دختردایی بودن

حالا برم مشاوره ژنتیک میترسم بگه ازمایش بدین و منم نمیتونم ب خواستگارم بگم و هیچ جوره نمیخوام از دستش بدم😭😭

بنظرتون میگه ازمایش ژنتیک بدین؟

یا ممکنه اصلا ب بچه من منتقل شه این بیماری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله امکان منتقل شدنش هست. چون پدرشم با همسر قبلی فامیل بودن به احتمال زیاد آلل بیماری رو دارن.

ولی حتما باهاش مطرح کن و آزمایش ژنتیک بدید اونجا مشخص میشه کاملا

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

بعد از اون آزمایش ژنتیک واجبه یعنی حاضری دور از جون در آینده بچه ناسالم داشته باشی بخاطر اینکه خواستگارت و از دست ندی 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

شاید اون دوتای ناتنی از طرف مادرشون این بیماری رو به ارث بردن

خب با شاید و احتمال که نمیشه جلو رفت باید آزمایش بدن تا مطمئن بشن. بعدم اینم باید درنظر گرفت که پدر اون آقا با همسر قبلیش فامیل بودن

فامیل باشن چی میشه مگه عزیزم میشه واضح بگی

مفصل میگم براتون

فرض کنید ژن این بیماری از طرف خانواده پدری اون همسر سابق بهش رسیده. باتوجه به اینکه شوهرش پسرعمشه ممکنه شوهرشم از طرف مادرش(که عمه همسرشه) ژن بیماری رو دریافت کرده باشه. و وقتی پدر ژن بیماری رو داشته باشه به احتمال زیاد به خواستگار شماهم منتقل شده و بعد به بچتون منتقل میشه و ممکنه باعث بیماری بشه.

این ژن منتقل میشه اما بیان شدنش در هر فرد متفاوته. مثلا تو اون خواهر و برادر ناتنی ژنش بیان شده اما تو خواستگار شما بیان نشده. و اگه به بچتون منتقل بشه ممکنه تو اونم بیان بشه یا نشه