2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 70 پست
منم چون ازدواج کردم میگم. اگه اولویتم بجا اخلاق و خانواده خوب پول بود حداقل به یکی از خواسنه هام میر ...

شوهر من طلاساز خونه 

ماشین خوب 

در آمد خوب 

قیافه خوب 

هیکل عالی

تیپ عالی

ولی خیانکار😢😢😢

خیلی سخته 

اخلاقشم بد

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن معیارام برام مهمن پاشون هستم

حالا هر کسی هم که حتی مطابق میلتون بود و بهش احساس داشتید باز پیشنهاد میکنم یه دوره نامزدی داشته باشید. البته بعضی شهرها خانواده ها متاسفانه مخالفت میکنن ولی شناخت اندک زمان نامزدی میتونه واقعا از خیلی طلاق های دوران عقد جلوگیری کنه.

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...

یه چیزی میگم انصافا گوش کن 

به این بله بگی یا نگی مهم نیست 

مهم اینه با کسی ازدواج کنی که اخلااااااااااق داشته باشه 

اگر خییییلی پول دوست هم هستی و پولدارا چشمتو گرفتن با کسی ازدواج کن که وقتی دیگه تفریحاتو کردی بخور بخواباتو کردی سفرهاتو رفتی و چشمت سیر شد و دلت خواست کسی رو داشته باشی که ازش آرامش بگیری اون یه نفر همسرت باشه کنارش بشینی چشماتو ببندی و اجازه بدی با صدای آروم اسمتو صدا کنه و با زبون نرم و مهربونش حالتو خوب کنه

اخلاق خیلی مهمه خیییییییییلی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نه. علاقه اول باید باشه علاقه نباید بعدا که پیمان بسته شد حالا بوجود بیاد چون زمانبره و ممکنه بوجود ...

پول مهم ولی اگه پسره خوب باشه واقعا و باعرضه باشه بتونه گلیمش از ابش بکشه بیرون بنظرم بهتر ی پسرپولداره که از پولدارچون باباش پولداره ولی خودش بی حال وبی اراده چون بنظرم اولیه پیشرفت میکنه ولی دومی همون کاروپولشم ازدست میده بخواداینجور باشه

وخ برام مهم بزاره تااخرادامه تحصیل بدم وکارکنم تعصبی نیاشه وتوی قرن پیش زندگی کنه

حالا هر کسی هم که حتی مطابق میلتون بود و بهش احساس داشتید باز پیشنهاد میکنم یه دوره نامزدی داشته باش ...

مادوره نامزدی داریم اگه دخترپسربخوان مشکلی ندازن خانواده ها جا افتادس توخانوادمون

پس باید در مدت نامزدی  حدودا  ۶ ماه تا یکسال  نامزد باشید و همه جوره  به اخلاق هم  وارد بشید و همو بشناسید روحیات و خلق و خو  چون میتونه  همش مصنوعی باشه و فیگوری. پس   اگر کششی بهش داری  باهاش نامزد کن  تا  میزان علاقه هاتون رو  شناسایی کنید. 

سنت کمه؟ منم همینجوری بودم بگو فعلا آمادگی ازدواج ندارم 

۲۲ سالم ولی دوست ندارم فعلاازدواج کنم

اماچون هروقت خواستگارمیاد همون اول میگم ن ماامانم میگه چرا هرکی میاد همون اول میگی ن بدون فکر ب اینم گفتم ن

میخواسنم‌بدومم بقیه توشرایط من بودن چکارمیکردن

ینی شوهرپولدارولی ی اخلاق معمولی یای کم بداخلاق بهترپسرمتوسط از لحاظ مالی ولی خوش اخلاق؟

بستگی داره. من اولش خیلی برام خانواده خوب و اخلق خوب مهم بود. اخلاقش بدک نیست ولی چون حالا تو زندگی افتادیم تمام هم دوره های من پیشرفت کردن و ما یه ریالم پس انداز نداریم. حتی بی پول تر از مام خونه ماشین خوب دارن ولی ما تو زیرزمین بابامیم. خانواده ی خوبشم فقط بلدن پول قرض بگیرن ازمون و پس ندن. پس لا اردواج با ادم به قول تو با درامد متوسط و خانواده ی خوب همیشه هم خوب نیست.