2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=51515785]من خودم خواستگار میخواست بیاد خونه رو مصیبت خونه میکردم میگفتم نکنه شماها از من سیری ...

🧐😐🤨🤪

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اوف ولی دقت کردین همیشه عروس جلبا بهترین عروسن ازنظرخانواده شوهرو عروس مهربونا نادیدگرفته میشن نمونش ...

دقیقا. منم همینو دیدم. اینقد که خوبم براشون دعا میکنم یه جلب گیرشون بیاد بیچارشون کنه 😂😂😂

[QUOTE=51516127]من 4 ساله متاهلم دیگه راه برگشت و انتخاب ندارم 😶[/QUOTE

بی پولی ک نه ولی اگ شوهرتون خوبه و چشم و دل پاک تحمل کنین

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
[QUOTE=51516127]من 4 ساله متاهلم دیگه راه برگشت و انتخاب ندارم 😶[/QUOTE بی پولی ک نه ولی اگ شوهرتو ...

بله هست. بی پول نیست ولی ولخرجه وسط ماه کم میاریم تمام دور و بریام پیشرفت کردن و خونه و ماشین خریدن ما همچنان درجا میزنیم.