2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 70 پست
مادوره نامزدی داریم اگه دخترپسربخوان مشکلی ندازن خانواده ها جا افتادس توخانوادمون

خدا رو شکر. خوشبخت بشید ایشالا. ببخشید جسارت کردم. بای

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو این دوره زمونه درامد متوسط ادمو به هیچ جا نمیرسونه.  

فکر میکنی در آمد بالا میرسونه!؟

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
اخه چون میخوام درس بخونم میگم با ازدواج خ سخت تره

اوهو اون که دیگه بدتر. خیلی سخته بیچاره میشی. درس و زندگی مشترک برای من که خیلی سخته. من فوق میخونم ترم 5 شدم و احتمالا ترم 6 چون نمیتونم با این همه مشغ ه به درسام برسم. حالا تازه ه ازواجم بکنی نوقعات هر کدوم از اعضای خانواده ی شوهر جداس

گلم همه هم خوبن هم مودب هم تحصیلکرده ولی به موقعش عوض میشن هم بد هم بی تربیت هم ....

یاعلی من همیشه میترسم توزندگیم شکست بخورم

براهمین میگم کاش مبشدادم هیچ وقت ازدواج نکنه حتی یکی بوددهمه حرفاوشرطاروهم گزاشتیم بعد ۳ماه گفتم نمیتونم نمیخوام

۲۲ سالم ولی دوست ندارم فعلاازدواج کنم اماچون هروقت خواستگارمیاد همون اول میگم ن ماامانم میگه چرا هر ...

من خودم خواستگار میخواست بیاد خونه رو مصیبت خونه میکردم میگفتم نکنه شماها از من سیرین که میخواین بفرستینم برم؟ واسه همین هیچ کسو راه نمیدادم 

ولی شوهرم بعد از دو سال تماس گرفتن و واسطه کردن کسی که برام عزیز بود قبول کردم ببینم

وقتی که دیدمش و باهاش حرف زدم فهمیدم این آقا همونیه که نمیییییشه بهش نه گفت

با جنم و اهل کار ، مهربان و اهل دل و اهل شعر و خوش اخلاق و اهل تفکر با ایمان

من خواستگارای پولدار کم نداشتم منظورم هموناییه که اصلا به عنوان خواستگار راهشون ندادم و با کسی ازدواج کردم که تحصیلاتش از من پایین تره و موقعی که ازدواج کردیم سرباز بود و کار نداشت

مهمه به کی دل ببندی آدمت رو بشنااااااااس

از یه راه میتونی بفهمی میتونی این آدم رو دوست داشته باشی یا نه

اونم اینه که

به این فکر کن آیا دوست داری بچه هات شبیه این آدم بشن؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اره دیگه گذشت دوره اینکه پول خوشبختی نمیاره. پول شده یکی از دلایل خوشبختی

چی بگم 

کاش اشتباه منو تکرار نکنید

همه ی جوانب رو در نظر بگیرین همین

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇

[QUOTE=51515785]من خودم خواستگار میخواست بیاد خونه رو مصیبت خونه میکردم میگفتم نکنه شماها از من سیرین که میخواین بفر . منم دقیقاهمینجورم مث شما هعییییی

خخخ دلم میخوادی پسرداشته باشم اونم شبیه خودم وچن سال بعدازدواج خخ اعتمادب نفسم ینی