2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 70 پست

باید هفتاد درصد احساس مثبت به وجود بیاد تا بعدا عشق هم پشت بندش به وجود بیاد 

احساس مثبت نه اینکه مثلا طرفو دوست داشته باشیا نه منظورم اینه که تاییدش کنی همه جوره کلا حست بهش مثبت باشه انرژی مثبت از خودش درَ وَکُنه 😃

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت در اشتباهی خواهر منم تو همین فکرا بودم افتادم تو بدبختی

منم چون ازدواج کردم میگم. اگه اولویتم بجا اخلاق و خانواده خوب پول بود حداقل به یکی از خواسنه هام میرسیدم حالا نه پول دارم نه دل خوش

خیلیا قیافشون معمولیه ولی عشق همرشونن. باهاشون چند جلسه صحبت کنید شاید مجذوبش شدید. کلام بعضی آدما از نگاهشون نافذتره. معیارهای خودتون هم در نظر بگیرید و بخاطر ترحم اصلا از معیارهاتون کوتاه نیاید که بعد پشیمون میشید. بهترین انتخاب داشته باشید.🙏

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
😐من کلااخه ازازدواج ومرداخوشم نمیاد

سنت کمه؟ منم همینجوری بودم بگو فعلا آمادگی ازدواج ندارم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

نه. علاقه اول باید باشه علاقه نباید بعدا که پیمان بسته شد حالا بوجود بیاد چون زمانبره و ممکنه بوجود نیاد یا یکطرفه بوجود بیاد.  و باید ببینی معیارهات چی هستن.  و کدوم قوی تره  . زندگی بدون پول یا  همه گزینه های روی میز 😁