2777
2789

به من 

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 

به ها دیروز حنابندون پسر خواهر شوهرم بود منم رفتم ارایشگا بهترین لباس پوشیدم من با جاریم قطع ارتباطم 

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش رفتم اونجا کسیو ندارم بشناستم بعد خانواده شوهرم همشون یجا جمع شدن اصلا بهم نگفتن بیا پیشمون 

رفتم غریبانه یجا نشستم با یکی از اونایی یکی میشناختمشون  با اینک خواهر شوهرم اومد خونه من با من اماده شد شوهرم اوردن همینک رسید سریع منو ول کرد رفت پیش جاریم همه دورشو گرفته بودن هیچکس منو ادم حساب نمیکرد