2777
2789
عنوان

حنابندون پسر خواهر شوهر وبی محلی خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 44 پست

اهمیت نده من روی عروسی شوهرم کلی دورم چرخید گفت تورخدا بحث کن من برات جبران میکنم رفتار بد خاتواده آمد دلم برای شوهرم سوخت پشیمون شدم ولی شوهرمم ی جا های تیکه مینداخت منم ناراحت شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ابدا برات مهم نباشه 

خودتو با همسرت و خانواده خودت اگه بچه داری مشغول کن

حتی نگاتم به سمتشون نیفته

خانواده بابای منم همچین آدمای افاده ای هستن اه اه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

گفتم ولش موقع رقص شد گفتن محارم بیاین برقصین پاشدم برم خواهر شوهرام همشون روشونو اون طرف میکردن انگار من دشمنشونم با غریبه ها رقضیدن یکدوم منو تحویل نگرفتن حتی شوهرم چون میدونست من با جاریم قهرم به خواهر شوهرم گفتش که با فاطمع برقصی ولی حتی نگاهم نکرد 

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 

من اصلا مراسم طرف شوهرم نمیرم. فقط طرف خودمون

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

نمیرفتی سنگین تر بودی که

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

جاریم سه سالشع من بیست دو دور اون میچرخیدن من شدم خار چشمشون احساس حقارت میکردم جاری من یکبار پلیس اونو با پسر گرفته خودشون رفتن از بازداشگاه اوردنش الان براش میمیرن بخاطر اون منو ادم حساب نکردن من بخاطر اونا پاشدم رقصیدم اونا منو هیچی حساب نکردن 

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم