2777
2789
عنوان

رفلاکس معده

227 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من چندین ساله که درگیر رفلاکس معده ام و قبلا متاسفانه اعتنا نمیکردم یه مدته ک تصمیم داشتم درمانش کنم اما هیچ چی انگار جواب نمیده نمیدونم چیکار کنم لانزو پرازول خوردم بارهنگ عسل و دارچین کسی تجربه ای داره ؟ ممنون میشم کمک کنید🙏🙏 هر صب با سوزش گلو بیدار میشم انگار تا حلقم زخمه و دهنمم بوی بدی داره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

علاوه بر حالا دارو باید رعایت غذایی داشته باشه حتی وقتی خوب شدی باید رعایت غذایی داشته باشی من یه ساله چای نخوردم این تازه یکی شه بقزه ش بماند هر وقتم استرس میگیرم موقع پریودیمه عود میکنه...

علاوه بر حالا دارو باید رعایت غذایی داشته باشه حتی وقتی خوب شدی باید رعایت غذایی داشته باشی من یه سا ...

اره منم با استرس بدتر میشم و بدبختی من اینه که پریودم یه جوریه که مثلا الان لانزو دارم میخورم خونریزی شدید دارم م میترسم قطش کنم لانزو رو علائمم شدید تر برگرده

اصلا اصل اولش رعایت غذاییه

تندی

چربی 

شیرینی نه

غذای سنگین نه

بین غذا اب خوردن نه

بعد غذا سعی کن سیب قرمز یه تیکه بخوری راه بری

پنیر پیتزا و فست و فودو اینا نه

و...

دمنوش به سیب بخور روزی یه فنجان کنارش میتونی عسل بخوری