2777
2789

فعلا که عین خر تو گل موندم ، دعا دعا میکنم یکشنبه ماه رمضون باشه بلکه یه گلی به سرم بگیرم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ اگه دانشگاه تعطیل شه منم میرم پیشواز🥲❤️

فک کنم شنبه باشه چون ماه رمضون از یکشنبس

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

پریود نشم حتما میگیرم ...عاشق ماه مبارکم

من در حال تموم شدنم فردا غسل میکنم بره پی کارش.. دعا میکردم سریع تموم شه روز آخر شعبان رو روزه بگیرم خداروشکر سریع تموم شد البته دقیقه نودی 

دور از جون

رفتم اتاقو رنگ طوسی یواش بزنم، رنگه شده خاکستری ، اونم خاکستری که به بنفش و ابی اینا میزنه، شبیه رنگ زندون و بیمارستان های اعصاب و روان، گذاشتم صبح برم رنگ بخرم دوباره رنگ کنم ، روانم بهم ریخته اصلا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من در حال تموم شدنم فردا غسل میکنم بره پی کارش.. دعا میکردم سریع تموم شه روز آخر شعبان رو روزه بگیرم ...

الهی ک خداوند قبول کنه 

همه ما رو دعا کن عزیز دل

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

شایدم فردا روز آخر ماه شعبان باشه مشخص نیست که اگه ماه رو فردا ببینم‌شنبه اول ماههاگه نبینن یکشنبه ا ...

ای وای🥲من عذر شرعی داشتم منتظر بودم تموم شه فردا سحری پاشم برای روز آخر شعبان

ای وای🥲من عذر شرعی داشتم منتظر بودم تموم شه فردا سحری پاشم برای روز آخر شعبان

ای وای نداره خدا به قلب و نیت بیشتر توجه میکنه میدونین دیگه ... مهم اینه دلتون با این عمل(روزه اخر شعبان) هست . 

حالا احتمال زیاد ماه دیده نمیشه میگن همون شنبه روز آخر شعبانه...

آفرین بهتون‌🌿🌿🌿

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

رفتم اتاقو رنگ طوسی یواش بزنم، رنگه شده خاکستری ، اونم خاکستری که به بنفش و ابی اینا میزنه، شبیه رنگ ...

😂ببخش که خندم گرفت ..پیش میاد خواهر بی خیال ی رنگه 

امروز شوهر منم اومده به من کمک کنه نشسته وسط آشپزخونه گوشت خورد کنه گند زده به فرش کلا خونابه و بوی گند گرفته 

هوا هم سرد آدم می‌ره بیرون منجمد میشه نمی‌دونم چیکار کنم همینجوری مونده راه پله 

ای وای نداره خدا به قلب و نیت بیشتر توجه میکنه میدونین دیگه ... مهم اینه دلتون با این عمل(روزه اخر ش ...

ببخشید اطلاعات کاربریتون رو ندیدم نمی‌دونستم آقا هستین حرفهایی که نباید گفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

😂ببخش که خندم گرفت ..پیش میاد خواهر بی خیال ی رنگه امروز شوهر منم اومده به من کمک کنه نشسته وسط آشپ ...

نه عزیزم راحت باش بخند ♥️. همش مقصر منم من مثل نصرت سوزنچیان بلدم بلدم میگم و حس اوستای کاری بهم دست میده، شوهرم میگه نکن اینکارو اما من گفتم کاری نداره که، حالا شد این، تازه فردا از  شیفت بیاد خونه قیافه اش دیدنیه، هی میگه عیب نداره خانم جان، این عیب نداره هاش بیشتر منو عصبی میکنه ، الان من مثل اون اشراری هستم که پلیس میگه چرا فلانیو کشتی میگن چون مثلا چپ چپ نگامون میکرد، من الان مثل اون اشرار منتظرم بیفنم گردن یکی، خدا کنه قبل اینکه شوهرم از شیفت برسه خونه ،رنگ جدید رو خریده و رنگ کرده باشم اتاقو 😂😂😤😤🤬🤬😁😁. اصلا حس هام قاطی شده 😂😂