2777
2789
عنوان

گربه ها چرا اینجوری شدن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 98 پست

وای من ی ماجرا هایی با گربه برام پیش اومده

هر کسی دیگه جا من بود نزدیک گربه نمیشد

چند سال پیش تابستون در خونه رو باز گذاشته بودیم

خونمون حیاط داره

شب خواب بودم احساس کردم ی چیزی روی سینم چشام باز کردم دیدم ی چیز سیاه نشسته روم نگو گربه سیاه اومده نشسته روم خوابیده😬

گربه سیاه بر عکس چیزایی ک گفتن راجبش نماد شانس و ثروته تو کشور یونان مصر و روم .و سمت هرکسی بیاد نشو ...

مطمئنی خوش اقبالی؟؟؟

امیدوارم

اخه تا منو میبینه میاد پیشم ولی مامانمو تاااا میبینه فرار میکنه

ولی بنظرت چرا یواشکی درو باز میکنه و میمونه روی پاش فقط خیره میشه بهم این عجیب نیست

تا ابد به یادتم پدر🖤💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا دوتا گربه تو حیاط ما هرچندمدت قرار دعوا میزارن سر یه ساعت مشخصی اینقدرررر همو میزنن و تیکه پار ...

به خاطر جفت گیری اون کارو میکنن عادیه تواین فصل

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

چه عواقبی ؟ ریشه علمی تحقیقاتی داره حرفت؟

خیلی چیزا ریشه علمی نمیشه براش پیدا کرد .تجربیه عشقم .من خیلی خیلی دیدم .امروزم یکی داشت تعریف می کرد .عموش گربه و ...آزار میداد تا ۸ سال بلایی نبود ک سرش نیاد .یه نفر تو شهرشون بود سید بود هزار تومن پول نمی گرفت معروف بود براش استخاره گرفت گفت حیوان آزاری کردی .آدم از حیوونم خوشش نیاد میتونه بش کاری نداشته باشه دلیل آزار و درک نمیکنم 

مطمئنی خوش اقبالی؟؟؟امیدوارماخه تا منو میبینه میاد پیشم ولی مامانمو تاااا میبینه فرار میکنه ولی بنظر ...

من به مسائل علوم غریبه و‌ماورایی خیلی علاقه دارم. و راجبشون تحقیق میکنم .یکی از چیزایی ک خوندم همین بود 

مام یه گربه سیاه هست که ول کنمون نیستتا حالا دوبار در باز بوده اومده تو خیلی قشننننگ در اتاقمو آرووو ...

تجربشو دارم اصلااا خوب نیست یه بار برق رفته بود دراز کشده بودم تو خونهههه رو زمین یهو دیدم تو تاریکی دو جفت چشم براق جلو صورتمه یعنی یه جور جیغ زدم که اون خودش هول خورد تو جاش پرید خورد به دیوار افتاد پایین نمیدونست کدوم طرف فرار کنه هممون با نور مبایل افتاده بودم دنبالش بیرونش کنیم😑😑

وای گربه خونه ما هم دائم جیغ میزنه پسرم میترسهپس فصل جفت گیریه اینطور ک دوستان گفتنبی حیا🤣😅دنبال ل ...

اخه این چه طرز جفت گیریه 😂 اینجوری کی جذب میشه که اینا جذب میکنن😐😂

فصل جفتگیریشونه منم۲هفته پیش۲تا گربه توحیاط همش داد میزدن وقتی صداشون قطع شد رفتم سراغشون دیدم مشغول ...

عبضی ها خب بی سر صدا کارو فیصله بدین بره دیگه حتما باید دادارو دودور راه بندازین😂😂

وای من ی ماجرا هایی با گربه برام پیش اومدههر کسی دیگه جا من بود نزدیک گربه نمیشدچند سال پیش تابستون ...

منم الان یه همچین چیز مشابه ای الان تعریف کرده بودن منتها برای من برق رفته بود یهو دیدم تو تاریکی دو جفت چشم براق جلو چشامهه