2777
2789
عنوان

گربه ها چرا اینجوری شدن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 98 پست

الهی زده بالا🥺🤦🏻‍♀️😄

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام یه گربه سیاه هست که ول کنمون نیست

تا حالا دوبار در باز بوده اومده تو خیلی قشننننگ در اتاقمو آرووووم باز میکنه و ایستاده لای در بهم خیره میشه موقعیت ترسناکیه    واقعا هر دوبارشم گرخیدم

تا ابد به یادتم پدر🖤💔

جدیدا دوتا گربه تو حیاط ما هرچندمدت قرار دعوا میزارن سر یه ساعت مشخصی 

اینقدرررر همو میزنن و تیکه پاره میکنن و صداشون بلنده که روانی میشیم نصف شب 

از اونورم من خودم گربه دارم تو خونه ، صداشونو میشنوه از شدت فضولی شروع میکنه در و دیوارو چنگ زدن که بزار برم بیرون 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

ما خونه قبلیمون حیاطی بود هر تابستون یه گربه تو حیاطمون بچه دنیا می اورد یکی هم نه ها چند تا🤦🏻‍♀️ی ...

همسایه ما خیلی گربه ها رو بد عادت کرده 

کنار نورگیر ما سرو صدا میکنند حیاط همسایه غذا میخورن و می‌خوابن سر کوچه میرن دور می‌زنند روتین زندگیشون از من منظم تره 😂😑

مام یه گربه سیاه هست که ول کنمون نیستتا حالا دوبار در باز بوده اومده تو خیلی قشننننگ در اتاقمو آرووو ...

گربه سیاه بر عکس چیزایی ک گفتن راجبش نماد شانس و ثروته تو کشور یونان مصر و روم .و سمت هرکسی بیاد نشونه خوش اقبالی در آینده خواهد بود .