2777
2789
عنوان

گربه ها چرا اینجوری شدن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 98 پست
منم الان یه همچین چیز مشابه ای الان تعریف کرده بودن منتها برای من برق رفته بود یهو دیدم تو تاریکی دو ...

خیلی ترسناکه با این که من اصلا از گربه نمی‌ترسم ۵تا گربه بزرگ کردم ولی اون لحظه سکته کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عبضی ها خب بی سر صدا کارو فیصله بدین بره دیگه حتما باید دادارو دودور راه بندازین😂😂

خخخخ هروقت اینجا بعضی از خانوما اخر هفته رختخوابشونو اینجا پهن نکنن اونا اروم کار میکنن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

خیلی چیزا ریشه علمی نمیشه براش پیدا کرد .تجربیه عشقم .من خیلی خیلی دیدم .امروزم یکی داشت تعریف می کر ...

با عدم آزار رسوندن به حیوون ها از بعد انسانیت به خرج دادن موافقم کاملا ولی نه به دلیلی که گفتی به هرحال از اشتراک تجربه ات استفاده کردم ممنون 😉

خیلی ترسناکه با این که من اصلا از گربه نمی‌ترسم ۵تا گربه بزرگ کردم ولی اون لحظه سکته کردم

منم اصلا سکته کرده بودم اونم بیچاره از جیغم خودش هول خورد شیرجه زد تو دیوار

با عدم آزار رسوندن به حیوون ها از بعد انسانیت به خرج دادن موافقم کاملا ولی نه به دلیلی که گفتی به هر ...

نظر شما هم محترمه عسلم❤️😘 من‌ با اینکه طرف می‌ترسه یا دوسشون نداره مشکلی ندارم طبیعیه خب . ولی بعضیا آزار میدن این اصن دور از انسانیت بلانسبت شما .مثلا من از کلاغ میترسم خیلی ولی مثلا یکی بگه بریم کلاغ هارو بکشیم اصن تو‌کتم نمیره .و همیشه میگم ما بخشی از طبیعی‌تیم نه همش .گیاهان حیوانات آدم ها همه بخشی از طبیعتیم .چن سال پیش یه مطلب خوندم می گفت حیوان آزار امروز انسان آزار فرداست .خیلی از قاتلان زنجیری تو کودکی حیوان آزاری می کردن می گفتن بعدا دیگه ارضا نمی‌شدیم رفتیم سراغ ادما... قلبم درد گرفت از فکر کردن بش...

مامان من اصلا از گربه خوشش نمیومد ولی مجبور شد چهارتا بچه گربه رو که مادرشون مرده بود بزرگ کنه

مادرمنم اینجوریه بدش میاد. خونه قبلیمون حیاطی بود هرتابستون یه گربه اونجا بچه میزایید مادرم یکم بهشون غذا میداد بعد میفرستاوشون برن وگرنه گربه بازار میشد

وای گربه خونه ما هم دائم جیغ میزنه پسرم میترسهپس فصل جفت گیریه اینطور ک دوستان گفتنبی حیا🤣😅دنبال ل ...

اره با این صداها داره اعلام امادگی میکنه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.