2777
2789
عنوان

خوانوادم اصلا بهم توجه نمیکنن

181 بازدید | 7 پست

واقعا درکشون نمیکنم چطور میتونن اینجوری بهام رفتار کنن انگار من بهشون نیستم 

۱۵ سالمه شنبه دیروز هم تولدم بود یه تبریک ساده گفتن بدون کادو و کیکی چیزی واقعا ناراحت شدم

خواهرم ۱۸ سالشه بهترین گوشی رو براش گرفتن باشگاه کلاس زبان کلاس های درسی اما برای من هیچی ۵ سال هرسال به من میگفتن سال دیگه میذاریم کلاس زبان آخر گفتن به درد نمیخوره گرونه و فلان اصلا به خورد و خوراکم اهمیت نمیدن الان پریودم از سه شنبه یه کی ازم نپرسیده حالت چطوره وقتی به مامانم میگم حالم خوب نیست میگه به ما چه الکی اینجوری رفتار نکن دلشون نمیاد نوار بگیرن باید بشینم چقدر کریه کنم که لازم دارم با هزار و یک منت یه بسته ارزون می‌خرن میارن حداقل بابام بیشتر توانم داره مامانم که هیچ من کلا روزهای تعطیل تا دو سه ظهر میخوابم امروز که بیدار شدم برام دوتا دونه ناگت نهار گذاشته بودن خودشون هم بیرون هیچوقت غذای درست حسابی درست نمیکنن برای من کلا عادت دارم ظهرها اصلن اشتباها ندارم و نهارم رو میذارم عصر یا شب میخورم که وقتی میخوام بخورم میبینم یا خودشون خوردن یا ته مونده اوناعه 

ادامش تایپ کردم امادست بودید بذارم 

مثل مامان من 

من ک مطمئنم بچه ی این مادر نیستم اما تو رو نمیدونم 

چون مادر منم همین کارها رو با من میکنه حتی الانم حاملم دریغ از یه غذای خوب 

همش وقتی مادر دختری میبینم حسرت تو دلم میشینه حسرت مادر نداشتمو

خیلی از خدا خواستم و دعا کردم ک مادر واقعیم رو بیاره اما نمیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر ناراحت شدم 😔

سعی کن برنامه ات تغییر بدی

یه مهارت جدید یاد بگیر

برای زبان برنامه رو گوشیت نصب کن و کم کم سروع کن

خودت بلند شو برای خودت غذا بپز

اگرهم بزرگتری تو فامیل دارید که مامان و بابا به حرفشون گوش می دن باهاش درمیون بزار بلکه رفتار والدینت کمی تغییر کرد 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

من واقعا تو این سن به محبت نیاز دارم تا این رفتاراشون

وقتی پیششونم تا میخوام حرف بزنم مامانم میگه تو خفه شو

لباس که اصلا دلشون نمیاد برام بخرن و بیشتر لباس های اشغال و کهنه خواهرمو میدن بهم

بابام میوه میگیره هنوز یک سه روز نشده منم نخوردم تموم میشه مامانم روزی سه تا موز به خواهرم میده به من حتی نمیگه خریدیم انجیر و پسته و مویز میخره قایم میکنه تو کابینت صبح ها میده به خواهرم منم جوری رفتار میکنم یعنی نمیدونم تابستون برای ماهی ۴ تومن کار میکردم و پس انداز کردم خوانوادم ماهانه بهم سال پیش صد هزار میدادن الان فقط ۳۰ شارژ می‌خرن من از تنهایی بیشتر پولتون برای گربه های خیابونی غذا میخرم و بهشون میدم مادرمم با تمسخر میگه تو روانی هستی

دوستای مدرسم میگن بیا بریم بیرون وقتی میگم مادرم اجازه نمیده هیچکس باهام دوست نمیمونه و باز مادرم مسخره میکنه خاک تو سرت هیچ دوستی نداری وقتی دوست پیدا میکنم میاد مدرسم به معاون ها میگه جاش رو عوض کنید نذارید بره پیش دوستش همه مدرسه میشناسنش

چقدر ناراحت شدم 😔سعی کن برنامه ات تغییر بدییه مهارت جدید یاد بگیربرای زبان برنامه رو گوشیت نصب کن و ...

هرکاری میخوام بکنم یه ایراد میگیرن فامیلمون از اینا بدترن

مادرم ۵۱ بابام ۶۴

وای گلم مشگل اینه سن مامان بابات زیاده ودرکت نمیکنن 

اونا دیگه ازشون گذشته که بفهمن نوجوانی یعنی چی با خودشون میگن فلانی هیچ مشکلی نداره متاسفانه من هم با شرایطی از مال تو بدتر غید خونه بابارو زدم وزود ازدواج کردم