2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کارت ملی چی میشه من همین کارت ملیمم بعد از ۲سال اومد

دیگه بقیه مدارک می تونی به مرور عوض کنی 

مثلا شوهرم گواهینامه اش گذاشت بعد ۵ سال که تاریخش گذشت جدید بدون پسوند براش صادر شد

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

همه کارتای بانکیتو و مدارکتم باید تغییر بدیکلا پروسه پدر دربیاریه🫡🫠

نه اینها انقدرها لازم و ضروری نیست خودش به مرور با تموم شدن تاریخشان و آمدن کارت جدید تغییر می کنه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ینی میتونم فامیلیم عوض کنم؟

فقط یه بار میتونی به راحتی عوض کنی ولی بعد عوض کردناگه پشیمون بشی دیگه نمیتونی برگردونی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خب همین دیگه خیلی طور می‌کشه شما عوض کردی فامیل؟

پسوند عوض کردم

با همون قبلیه کارت راه میوفته ولی بهتره عوض کنی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
کارت ملی چی؟

المثنی برای وقتی هست که کارت قبلی گم شده باشه و تحویل ندی آنوقت بهت المثنی می دن !   در صورتی که شما کارت قبلی یا تحویل می دی یا پانچ می کنند و بهت می دن 

شما پسوند عوض کردین سریع قبول کردن یا ثبت احوال گیر میده کلا

نه اصلا ثبت احوال نرفتم 

دفتر پیشخوان درخواست دادم سریع تایید شد

فقط برا کارت ملی ثبت احوال رفتم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
هرچی دلم بخاد میشع؟ازکجااقدام کنم

نه عزیزم هر چی دلت بخواد نمیشه چند تا فامیل پیشنهادی میدن بهت میتونی انتخاب کنی تهش هم نژاد یا پور میخوره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹