2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شناسنامه دیگه میدن و المثنی دیگه نیس  فقط توضیحات داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
منم دلم میخاد اینکاروکنم ولی فک کنم باید پدرو و کل خاندان پدرت عوض کنند فایملشون

اگه بالاتر ۱۸ سال باشی خودت می تونی بری حذف کنی 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

منم دلم میخاد اینکاروکنم ولی فک کنم باید پدرو و کل خاندان پدرت عوض کنند فایملشون

ربطی نداره هر کس برا خودشه البته بالا ۱۸ سال

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بالا ۱۸ نیاز نیست

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

نه من قسمت اصلی فامیلمو کار ندارم فقط پسوندشو چون هم دوسش ندارم هم خیلی طولانی کرده فامیلمو

جدا من شنیدم همون شناسنامه قبلیمون هستش

نه المثنی نمی دن. چون شناسنامه قبلی داری تحویل می دی یه شناسنامه جدید بهت می دن که تو قسمت توضیحات نوشته بنا به قانون شماره فلان فامیلی از ( مثلا اکبری سرخه ای به اکبری تغییر کرده است)

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خب کارت ملی چی میشه من همین کارت ملیمم بعد از ۲سال اومد

اونم باید عوض بشه😂

برا من ۶ ماهه اومد برا آبجیم ۲ ساله

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم