2777
2789
عنوان

تست الرژی

1004 بازدید | 58 پست

خانمها پسرم یک سالش شد ولی تو این یکسال   اصلا نتونستم بهش غدا بدم هرچی دادم بدنش ریخته بیرون یا خس خس کرده یا اسهال میشه  یا خلاصه یه واکنشی نشون میده دیروز بروم تست الرژی  غذایی گرفت ۱۷تا ماده غدایی اصلی رو میگیره ولی فقط به تخم مرع و مرغ حساسیت داره انگار   سوالم اینه الان من چکارکنم  با این تست هیچی برام مشخص نشد مشکل پسرم حل نشد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم این مواد باعث میشه که اخلاط فاسدش بریزه بیرون اما توصیه میکنم مرغ محلی استفاده کنی یا بلدرچین ...

اصلا نمیدونم چکارکنم مدفوع ش تصلا خمیری نمیشه همش شل و ابکیه و یا حدود یک هفته یبوست میشه یا هرروز اسهال میشه    دلدرد میشه  گریه میکنه یک سالش شده همش تو بعلم میگردونمش  کلا شیرخودمو میخوره  انقد لاعرشدم استخونتم دراومده

اصلا نمیدونم چکارکنم مدفوع ش تصلا خمیری نمیشه همش شل و ابکیه و یا حدود یک هفته یبوست میشه یا هرروز ا ...

عزیزم الان حتما طبعش صفراوی هست و خواهشا وسط غذات آب نخور شیر میدی بهش ماست نخور ترشی نخور نوشابه نخور که مدفوعش بهتر بشه اگر دلدرد داره آب سیب خوبه  برای اسهالشم خوبه

عزیزم الان حتما طبعش صفراوی هست و خواهشا وسط غذات آب نخور شیر میدی بهش ماست نخور ترشی نخور نوشابه نخ ...

من هرچی میدادم بهش واکنش میداد فقط به عصاره مرغ واکنش نمیداد ولی تو تست گفت به مرغ حساسیت داده کاملا برعکس  

پسرم  ۸ماهشه اگزمای شدید داره

۷روز بیمارستان بستری بود قسمت آلرژی قایم مشهد

دو بلر بعد بیمارستان تست دادیم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز