2789
عنوان

تست الرژی

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 58 پست
کی برای اگزما خندیدخودت میفهمی چی میگیگفتی خودت نخور جوابشو بهت دادمگفتی خودت پیتزا چی چی نخور به بچ ...

عزیزم نمیفهمی گفتم پنیر پیتزا نخور فهمیدی؟آره میفهمم چی میگم گوش نکن فردا باز برو بیمارستان

نخ بیمارستان مفصله قضیه شچون آب میندازه مایع چسبناکیواون موقه مینداخت عفونت هیت دیگهگفتن توخونش نرفت ...

همش بخاطر رعایت نکردنه شما وقتی داشتی باردار میشدی باید سویق میخوردی که طبع صفراویت به بچت نرسه این بلاها سرش بیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همش بخاطر رعایت نکردنه شما وقتی داشتی باردار میشدی باید سویق میخوردی که طبع صفراویت به بچت نرسه این ...

عجب

درسته همچی خوار بودم

وهستم 

ولی پوستش حساسه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

عزیزم نمیفهمی گفتم پنیر پیتزا نخور فهمیدی؟آره میفهمم چی میگم گوش نکن فردا باز برو بیمارستان

پیام نده

با تو ح رفی ندارم

میدونمگفتم تو غدا رب میزنم چاره نیستبیام انواع اقلام غدای رو بهت بگممن ازخدامخ شیرخشکی بشهتکلیفم معل ...

شیرخشک به چه درد میخوره شیر بز بده که بچت استخوان بندیش محکم باشه بعدم بجای رب رب آلو بریز پودر لبو بریز 

عجبدرسته همچی خوار بودموهستم ولی پوستش حساسه

خب صفرا توی وجودش بیش از حد شده باید متعادل بشه بهتر بشه چه ربطی داره شما طبعت صفراوی بوده با شوهر قاطی شده به بچه رسیده دیگه بچه امتلا پیدا کرده بدنش ریخته بیرون باید این طبع متعادل بشه وگرنه دردسر بیشتری داره

همش بخاطر رعایت نکردنه شما وقتی داشتی باردار میشدی باید سویق میخوردی که طبع صفراویت به بچت نرسه این ...

من بارداریم ویار خاصی نداشتم

بارداری خوبر احتی داشتم خداروشکر

تو زندگی جدیدم

و زود هم  باردار شدم

زندگی قبلی با ادم بی بچه و عقیم بودگ

که براش آی واف کنی

گولت بزنه دروغ بگه

زندگی قبلیش اون زن همه راه‌ها رفتهدبود

بعد ۶سال جدایی ش با من دختر ۳۲ ساله

ازدواج و همکار کردم

خدا بهش نداد

اینم‌زندگی از اسفند ۱۴۰۱ عقد

مرداد زیر یک سقف

آبان باردار شدم

الان ۳۹ سالمه

خداروشکر

زبونت گاز بگیر

یعنی چی باز بری بی حیا

کلی دارم رعایت میکنم 

شیرخشک به چه درد میخوره شیر بز بده که بچت استخوان بندیش محکم باشه بعدم بجای رب رب آلو بریز پودر لبو ...

باشه

من بارداریم ویار خاصی نداشتمبارداری خوبر احتی داشتم خداروشکرتو زندگی جدیدمو زود هم باردار شدمزندگی ...

دیوانه من چی میگم تو چی میگی من میگم بری باز بیمارستان رد دادی کلا رفته...من دارم میگم قبل حاملگی باید سویق خورد فهمیدی؟نمیخوام که بیوگرافیتو بگی برام 

دیوانه من چی میگم تو چی میگی من میگم بری باز بیمارستان رد دادی کلا رفته...من دارم میگم قبل حاملگی با ...

درست صحبت کن

خدا نکنه باز بزم

نمیخواد بگی همچی رو خودم میدونم

دیوانه من چی میگم تو چی میگی من میگم بری باز بیمارستان رد دادی کلا رفته...من دارم میگم قبل حاملگی با ...

نخیر خواستم زندگی مو بگم

که لیاقت بچه دارم 

وخیلی هم ربط داشت

و رد ندادم 

شاید تو رد دادی

باشه بیخیال شو ریپیلای نکن

به اسی باید بگم ببنده تاپیک شو

نخیر خواستم زندگی مو بگمکه لیاقت بچه دارم وخیلی هم ربط داشتو رد ندادم شاید تو رد دادیباشه بیخیال شو ...

نمیدونستم زود بچه دار شدن افتخار داره خوب شد یادآوری کردی کاش بلد بودی که چیکار کنی وگرنه والا گربه بیشتر از انسان بچه به دنیا میاره