2821
2789
عنوان

تست الرژی

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 58 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هرچی میدادم بهش واکنش میداد فقط به عصاره مرغ واکنش نمیداد ولی تو تست گفت به مرغ حساسیت داده کاملا ...

خب واکنش نشون بده گفتم مرغ محلی بگیر خوبه اگر واکنش نشون میده یعنی اخلاط فاسده رو فعال کرده از بدن خارج بشه

پسرم ۸ماهشه اگزمای شدید داره۷روز بیمارستان بستری بود قسمت آلرژی قایم مشهددو بلر بعد بیمارستان تست د ...

نمیدونم شما شیر میدی بهش یا نه خواهشا رب نخور گوجه نخور تخم مرغ زیاد نخور زردچوبه خوب نیست پنیرپیتزا خوب نیست خلاصه اینا رو رعایت کن اگزماش بهتر بشه اگر داری بهش غذا میدی اینا رو بهش نده 

یعنی چجوری اخلاط فاسدش میریزه بیرون

اخلاط فاسده یعنی مثلا کسی که صفراوی مزاجه با خوردن مثلا رب و گوجه صفرا توی بدنش زیاد میشه جوری که با اگزما و خارش واکنش نشون میده که این برون ریزی رو میگیم ما استفراغات که باید از بدن خارج بشه وگرنه به چند جای بدن آسیب وارد میشه

نمیدونم شما شیر میدی بهش یا نه خواهشا رب نخور گوجه نخور تخم مرغ زیاد نخور زردچوبه خوب نیست پنیرپیتزا ...

بلهدشیر خودمه

رعایت گاهی چون آدمیم

ول ی به قول دکتر فوق تخصص الرژی گفت ۹۰ درصد پوستش حساسه

تست هم گرفتیم

شیرخشگی هم نمیشه 

اینقدر وابسته به سینه

وگرنه آدم شیر خشکی میکنه

خواهش نکن ممنون

کسی که شکمو

و موز گردو و یکسری چیزها هرروز خورده

خوصا موز

یا شیرموز

گدشتم از شون

کیسه پز گردو باغ بابام

تازه سروع کرده بودم

از مهر دادن

پسرم از برج ۹ اگزماش شدی د شد

گذاشتم

کنار

قبلا اینکه تست بگیرن 

یا یناسدتان بستری بشه گذاشتم کنار

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

نمیدونم شما شیر میدی بهش یا نه خواهشا رب نخور گوجه نخور تخم مرغ زیاد نخور زردچوبه خوب نیست پنیرپیتزا ...

کی به بچه ۸ماهه پنیر پیزا میده

هنوز سوپ اینا هم وقت نمیکنم درست کنم

غدای مخصوص ش باید باش

هم سن یچه هم شرایط الرزی ش

پس پنیر پیتزا خنده داره

بلهدشیر خودمهرعایت گاهی چون آدمیمول ی به قول دکتر فوق تخصص الرژی گفت ۹۰ درصد پوستش حساسهتست هم گرفتی ...

بیمارستان بستری بود 

حتی قبلش

بلهدشیر خودمهرعایت گاهی چون آدمیمول ی به قول دکتر فوق تخصص الرژی گفت ۹۰ درصد پوستش حساسهتست هم گرفتی ...

عزیزم من گفتم شیر میدی اینایی که گفتم نخور وگرنه بازم باید ببری بیمارستان بستری بشه بخاطر اگزما که خنده داره واقعا...خود من اگزما داشتم چقدر تازه بهتر شدم 1 ساله 

عزیزم من گفتم اگر شیر میدی بهش اینا رو نخور خوب بخون بعد بخند

میدونم

گفتم تو غدا رب میزنم چاره نیست

بیام انواع اقلام غدای رو بهت بگم

من ازخدامخ شیرخشکی بشه

تکلیفم معلوم بشه

که اگز م باز اگزماش کم نشد

حداقلش میگم از شیر م نبست

متوجه ی

یک دوما

اگزما طوریه هر دفعه یک جا رو درگیر میکنه

بچه م رو پام خوابه 

۳۹سالمه ممنون یاحق

عزیزم من گفتم شیر میدی اینایی که گفتم نخور وگرنه بازم باید ببری بیمارستان بستری بشه بخاطر اگزما که خ ...

نخ بیمارستان مفصله قضیه ش

چون آب میندازه مایع چسبناکی

واون موقه مینداخت عفونت هیت دیگه

گفتن توخونش نرفته باشه

رو این حساب بردیمش

او‌ ووه پتاسیم ش بردن بالا باز آورن پایین

باز گفتن خیلی پایین

جراحی شد از گردنش انوزکت وصل کردن

رگ پیدا کردن

چون تک دست پا رگ پیدا نشد

چون گفتن باید سرم دریافت کنه

۵ روز بهش وصل بود سرم اینا دریافت می‌کرد

فقط دو شب اول وصل نبود 

و یعد مدنی بردیم بخیه ش کندن

تو تایپ نمیشه منطور رو رسوند.

همم کار دارم

هم بچه تو بعلم‌خوابه

نخ بیمارستان مفصله قضیه شچون آب میندازه مایع چسبناکیواون موقه مینداخت عفونت هیت دیگهگفتن توخونش نرفت ...

بیمارستان اکبر جراحی شد رگ پیدا کردن با دستگاه

بیهوش شد با ماسک

مثل آدم بزرگ ها با حال زار با لباس نوار چسبی بیمارستان 

رو تخت اوردنش

چه غم انگیز بود

بعد بهش شیر دادم

بیمارستان اکبر انجام شد واسه انژوکت 

بردیم بیمارستان که آوا بستری کردیم

عزیزم من گفتم شیر میدی اینایی که گفتم نخور وگرنه بازم باید ببری بیمارستان بستری بشه بخاطر اگزما که خ ...

کی برای اگزما خندید

خودت میفهمی چی میگی

گفتی خودت نخور جوابشو بهت دادم

گفتی خودت پیتزا چی چی نخور به بچه هم نده

گفتم کی به یچه میده

فهمیدنش اینقدر سخت نبست که