2777
2789
عنوان

راسته وقتی ک بی تفاوت میشی میاد

69 بازدید | 9 پست

یک هفته کات کردیم 

خودش کات کرد 

ابن هفته همش گریه‌ بود کارم غذا نمیتونستم بخورم حموم نمیتونستم برم کلاس نمیرفتم شده بودم جنازه از امروز دارم ب زندگی عادیم برمی‌گردم.

دلیل کاتمون خانوادش رأیشو زدن خواست بیاد خواستگاری

خاک تو سرش کثااافت دلم میخاد خفش کنم گرچه ب خاطراتش ک فک میکنم عذاب میکشم 

همه جوره براش عالی بودم خدااا 😂🖤

تو بچگی پام آسیب دید بخاطر اون رأیشو زدن 

از اول رابطه هم بهش گفته بودم و مشکلی نداش.

ولی فک کنم ننه ش پرش کرد ک دختره فلانه و ...😅😅

ای خاک تو سر ننش ک انقد بهش خوبی کردیم 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار بره پی لیاقتش، خودت همیشه از هرکسی مهمتری، اینو یادت بمونه🌷✨

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

مگه جراح قلبه یا دندان پزشکه که اینجوری گریه. زاری کردی براش . ولش کن بابا

جراح قلب و دندان پزشکم ارزش نداره ک بخاطرش گریه کنی، زن مظهر غرور و نازه ، ن نیاز😉

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

جراح قلب و دندان پزشکم ارزش نداره ک بخاطرش گریه کنی، زن مظهر غرور و نازه ، ن نیاز😉

آره دقیقا . ولی حداقل اونا یه جایگاهی دارن باز اگه ادمو ول کنن ادم حرص نمیخوره . ولی پسرای دوزاری ادمو ول کنن ادم حرص میخوره باخودش میگه من چقدر بدبختم که این دوزاریم ولم کرد

بابا بذارید حرف بزنم خالی شم الان تو شرایطی نیستم ک سرزنش شم💖

نه منظورمه حیفی واسه هر پسری گریه نکن . هر کی واقعی بخوادت بخاطرت ننه و بابا و دنیارو زیر پا میذاره . حرص نخور قدرخودتو بدون