2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 51 پست
یه برگ کامل ژلوفن و یه برگ ده نایب آهنگ ،سه برگم ویتامین،نمیمیرم ولی خب معدم داغون میشه،حداقل میرم ب ...

منم ژلپفن خوردم و استامینوفن با اینا هیچوقت نمیشه یعنی در طولانی مدت بعدا عوارضش میاد

خیلی وقته کم آوردم ،جرئتش رو نداشتم،دستش درد نکنه به جایی رسیدم که دیگه جرئتشم پیدا کردم،دیگه یه ساع ...

قرص برنج خیلی سریع اثر میکنه اینایی که خوردی بعدا داغونت میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم بهت حق میدم درست تو شرایط توام اینکه خودکشی کردی هم اشکال نداره خدایی منم مثل توام جرات ق ...

متاسفانه من پر خوری عصبی دارم باید یه چیزی بزارم دهنم ولی خب منتظره من از اتاقم دربیام یه چیزی بهم بگه بخاطر همین دیگه الان کم کم دارم پوست بدنم رو میکنم،خودمو میزنم ولی خب هیچی خوردن آرومم نمی‌کرد که اونم نذاشت،راضی نیست

گلم گوش نکن الان ژلوفن خوردی خدای نکرده تاثیر میکنه برو سریع دکتر

خب بهشون چی بگم؟بگم یه چند ورق قرص خوردم قلبم تند می نه دارم میمیرم؟به نظرت میگم وای عزیزم بیرم دکتر ؟امقدر میزنم که زودتر قرص بمیرم،شما خانواده منو نمیشناسسید

متاسفانه من پر خوری عصبی دارم باید یه چیزی بزارم دهنم ولی خب منتظره من از اتاقم دربیام یه چیزی بهم ب ...

هدا لعنت کنه همچین پدر مادرایی رو جاشون جهنم باشه الهی عزیزم حیفه به خاطر همچین پدری خودتو نابود نکن من بذترین قرصای اعصابو دارم دیشب انقدر بابام زد تو سرمو وچشمم مامانم ابرومو‌برد منم خواستم بخورم قرصارو اما اگه نمردم چی؟عزیزم زنگ بزن اورژانس وقت میگذره 

خب بهشون چی بگم؟بگم یه چند ورق قرص خوردم قلبم تند می نه دارم میمیرم؟به نظرت میگم وای عزیزم بیرم دکتر ...

ببین الان بحث مرگ وزندگیه وقتی بدونن بچشون داره میمیره انقدر دیگه سنگدل نیستن کتکت بزنن خودت میتونی زنگ بزنی اورژانس میان میبرنت

ببین الان بحث مرگ وزندگیه وقتی بدونن بچشون داره میمیره انقدر دیگه سنگدل نیستن کتکت بزنن خودت میتونی ...

نه میترسم بزنتم،برم بهش چی بگم الآنم داره فوتبال میبینه

چرا راهکار میدی گناهه

دیگه خودکشی دردناکه ضد درد خورده فک میکنه الان میمیره نه بعدا میزنه به کبدش و یه جای دیگش 

واقعیت میگم قرص برنج بخوره از همه جای بدنش با چنان دردی پاره میشه بعد میمیره 

گناه نمیکنم 

همون دیگه نمیدونم از کجا پیدا کنم،باید تحقیق کنم،تا عید پول دستم میاد

خیلی درد داره چون قراره قبض روح بشی و مرگ درد وحشتناکی داره انگار اونم اگه به دست خودت باشه بدتر بخوری بدنت به هم میریزه انگار خودت شکنجه کنی بعد بمیری