2777
2789
عنوان

خودکشی

537 بازدید | 51 پست

امروز واقعاً روز جالبی نبود...از دیشب بابام داره سر هر چی بهم فشار میاره،میرم اینور بهم گیر میده میرم اونور بهم گیر میده،میرم یه چی ی بزارم دهنم میگه نخور چاغ میشی،نه اینکه نگرانم باشه چاغ بشم میخواد زندگی رو زهرمارم کنه:)امروز برا داداشم صندلی تحریر گرفته میگه میبینم که داره کو ن ت میسوزه ؟کی با بچش همچین حرفی میزنه؟یا داداشم که ۶سال کوچیک تره ازم بهم میگه زر نزن صداتو نشنوم به بابام میگم ببین چطوری باهام حرف میزنم،میگه خب زر نزن دیگه:)اینا شاید چیزای به ظاهر کوچیکی برا شما بیان ولی من باهاشون مردم،روحم مرد،اعتماد به نفسم کرد ،زندگبم مرد،الانم نمی‌دونم چیزایی که خوردم کار می‌کنه یا نه ولی امیدوارم جواب بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اره حق داری روزهای سختی رو میگذرونی

امسالم کنکور دارم،هر چی می‌خوام تمرکز کنم درس بخونم،به هر بهونه ای بهمم میریزم ،احخ به کی بگم؟ میگه امسال دنیای شوهرت میدم به هر کی اومد!بعد سال مستجری خونه گرفتن میگن برا تو جا نیست باید قبل تحویل گرفته خونه. تو رو یه کاریش کنیم!با خنده میگم ولی خب نمی‌دونن که چیکارم کزدن

برو انگشت کن حلقت بالا بیار عزیزم چند سالته؟تو کلی راه نرفته جلوته خونه پدر همیشگی نیست چرا کم آوردی ...

خیلی وقته کم آوردم ،جرئتش رو نداشتم،دستش درد نکنه به جایی رسیدم که دیگه جرئتشم پیدا کردم،دیگه یه ساعت هست که حوردم

عزیزم خودکشی که چیزیو بهتر نمی‌کنه. درستو بخون استقلال پیدا کن اوضاع بهتر می‌شه

خیر سرم ۱۸سالمه ،ولی خب نمیدونم چی شد که اینطور شد،فکر نمی‌کردم رفتار تبعیض امیزشون به اینجا برسونتم،

خیر سرم ۱۸سالمه ،ولی خب نمیدونم چی شد که اینطور شد،فکر نمی‌کردم رفتار تبعیض امیزشون به اینجا برسونتم ...

یه سری چیزا تو زندگی دست تو نیست ولی می‌تونی اوضاع خودتو بهتر کنی

پاینده ایران

عزیزم منم شرایطم خیلی بده دیشب میخواستم قرص بخورم نخوردم شرایط من صد از تو بدتره برو دکتر حیف جوونیت ...

بخش کوچیکیش رو توضیح دادم،حالا که این پدر به من دست هم زده که بماند چی کشیدم تو بچگی،تا الان،چی به سرم اومده که اینا دعوا هاشون تموم بشه آدم بشن،که باز یه جور دیگه عذابم بدن،..من این خانواده رو آدم کردن ،نگهشون داشتم که الان عوض اینکه یکسان برخورد کنم با من بدبخت اینطور میکنن،خدا شاهده امام حسین رو نمیبخشم که هر سال این پدر که اسم پدر روش سنگینی می‌کنه رو میتلبه کربلا نمیگذرم