2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 45 پست
چقدر میخوای هزینه کنی؟ روروئک استاندار نیست نگیر کریر واقعا سنگینه من خوشم نیومد اصلا استفاده نشد ...

کریر های ایرانی خییلی سبکن...منم روروئک و کالسکه نخریدم چون میدونم ب کارم نمیاد و فقط انباری پر کن و پول اضافی دادنه

من که مامانم طفلک امسال هم به من هم به خواهرم جهیزیه داد هم ماشینشونو عوض کردن منم که سر شش ماه حامله شدم حالا باز سیسمونی فک نکنم زیاد بتونه هزینه کنه دیگه

همسرم دنیامه ❤❤دخترم فردامه❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چوبیو برو حسن اباد زود برو بدقولن کاتولوگ مارکای معروفو میاره اتخاب کن برات میسازن سرویس من ازین وکی ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتین و راهنمایی کردین 

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   
من که مامانم طفلک امسال هم به من هم به خواهرم جهیزیه داد هم ماشینشونو عوض کردن منم که سر شش ماه حامل ...

خدا بزرگه عزیزم 

سعی کن مث من وسایل واجب و از جاهای قیمت مناسب بخری 

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   
خدا بزرگه عزیزم  سعی کن مث من وسایل واجب و از جاهای قیمت مناسب بخری

مرسی عزیزم کالسکه نمیخام اسباب بازی هم مادرشوهرم گفته همه چیش و خودم میخرم نوه اولشه بنده خدا ذوق داره.خدا کنه بقیه چیزها هم جورشه تو این موقعیت باز استرس سیسمونی هم باشه خدایی سخته.البته خانواده مادرشوهرم و همسرم اصلا سخت گیر نیستن و هر چی بگیریم فقط تشکر میکنن اما خوب آدم دوست داره سرش بالا باشه

مرسی عزیزم کالسکه نمیخام اسباب بازی هم مادرشوهرم گفته همه چیش و خودم میخرم نوه اولشه بنده خدا ذوق دا ...

مبارکه بسلامتی ایشالا 

جنسیت مشخص شده؟ 

مبارکه بسلامتی ایشالا  جنسیت مشخص شده؟

مرسی عزیزم دوشنبه سونوntدارم و چون میشه آخر13ذهفته امکانش هست جنسیتو بگن البته همه میگن بچه ت پسره تا خدا چی بخاد

مرسی عزیزم دوشنبه سونوntدارم و چون میشه آخر13ذهفته امکانش هست جنسیتو بگن البته همه میگن بچه ت پسره ت ...

اخی بسلامتی ایشالا صحیح و سالم و هر جنسیتی که میخوای باشه 

چه علائمی داری؟؟ من هفته نهم هستم 

اخی بسلامتی ایشالا صحیح و سالم و هر جنسیتی که میخوای باشه  چه علائمی داری؟؟ من هفته نهم هستم&n ...

حالت تهوع ندارم اصلا فقط بعضی وقتها شبها.تست کلم بنفش هم قرمز شد .بیشتر چیزهای شور دوست دارم.phادرارم هم6 بودتا خدا چی بخاد

حالت تهوع ندارم اصلا فقط بعضی وقتها شبها.تست کلم بنفش هم قرمز شد .بیشتر چیزهای شور دوست دارم.phادرار ...

اهان منم اصلا ویار ندارم خداروشکر 

ایشالا بچه جفتمون تپل مپل خوشگل و صحیح و سالم 

و خدا بخواد پسر بشه 😄

اهان منم اصلا ویار ندارم خداروشکر  ایشالا بچه جفتمون تپل مپل خوشگل و صحیح و سالم  و خدا ...

انشالله که سالم و سلامت بیان بغلمون

الهی عزیزم...خدا بیامرزه مامانتو...خب شوهرت بگو بگیره...من سرویس چوبشو شوهرم میگیره ...پرده و فرشم ش ...

مرسی عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه. طفلی شوهرم میخره چیزی هم نمیگه با این درآمد کم توکل بر خدا

مرسی عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه. طفلی شوهرم میخره چیزی هم نمیگه با این درآمد کم توکل بر خدا

بچه خودش ی روزی داره...عزیزم سعی کن در حد توانت بخری...هر ماه یا دوماه ی بار بسته به سایز بچه گلت براش بخر ...مثلا کالسکه و این چیزا واقعا خرید الکیه

بچه خودش ی روزی داره...عزیزم سعی کن در حد توانت بخری...هر ماه یا دوماه ی بار بسته به سایز بچه گلت بر ...

زری جون ممنون. درخواست دوستی دادم لطفا تایید کن بعدا چندتا سوال سیسمونی بپرسم