2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میخوام بدونم اونایی که سیسمونی خریدین تقریبا چقدر هزینه کردین؟؟  نمیخوام زیاد هزینه کنم&nb ...

چقدر میخوای هزینه کنی؟

روروئک استاندار نیست نگیر

کریر واقعا سنگینه من خوشم نیومد اصلا استفاده نشد

لباس زیاد نگیر چون سایز بچتو نمیدونی

اسباب بازی خیلی نگیر بذار از دو سالگی با خودش برید هر سری ی تیکه بگیرید

اگه کمد دیواری نداری ی کمد جنس خوب بگیر

سخت نگیر یکم سلیقه بکار ببری با کمترین هزینه بهترینا رو میخری

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
کریرخوبه؟ بجای گهواره هم میشه استفاده کرد؟

نه خوب نیست اصلا بدرد نمیخوره

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
من تازه الان به مامانم گفتم ناحتمالا نینی دارم مامانم بنده خدا میگه ۱۰ تومن بسه میگم نمیدونم والا به ...

خیلی زیاده با نصفش میتونی بهترینا رو بگیری

من تازه الان به مامانم گفتم ناحتمالا نینی دارم مامانم بنده خدا میگه ۱۰ تومن بسه میگم نمیدونم والا به ...

نه بابا با 4 یا 5 تومن میتونی بهترین سیسمونی رو بگیری فقط باید بگردی از جای مناسب خرید کنی

امیدوار شدم  من فک میکردم حداقل ۱۵ تومن باید مامانم بده  اخه نمیخوام زیاد تو زحمت بیفته

چوبیو برو حسن اباد زود برو بدقولن کاتولوگ مارکای معروفو میاره اتخاب کن برات میسازن سرویس من ازین وکیومیاست اخ نگفته تختشو 10-12بار بازو بسته کردم 5 ساله دارمش

ست کریر و کالسکه ایرانی بخر

لباس هم هرجا حراج زدن برو بخر دم عید پاساژ نگین( اشتباه نکنم) بالای میدون ونک حراج اچ اند ام و مارکای دیگست

باز بهمن اسفتد تو هایپر باکری یک لباس بچه فروشیه زمستونیاشو اف 50 درصد میزنه حراجه

اسباب بازی برو پاساژ سیسمونیه بازار بزرگ بهت ادرس میدن یک پاساژ اسباب بازی هست نشدم از مغازه دارای جلوی بازار بپرس ادرس میدن برو چند تیکه بخر زیاد نگیر چون بعدها انقدر کادو میاد نمیدونی چیکارشون کنی برای ابتدا بیشتر اسباب بازیای باتری دار صدا دار و نور دار به کار میاد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

تو جهاز و سیسمونی این چیدمان و تزیینات و سلیقست که خیلی تو چشم میارتش نه اینکه کلی چیز میز بخری بریزی تو اتاق فقط زیاد به چشم بیاد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
کلا بابای من یه تومن بهم داده برا خرید سیسمونی میگه ندارم نامرد خیلی نامرده    کاش مامانم ...

الهی عزیزم...خدا بیامرزه مامانتو...خب شوهرت بگو بگیره...من سرویس چوبشو شوهرم میگیره ...پرده و فرشم شوهرم گرفت