2777
2789
عنوان

قدهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 55 پست
من 168 ام از اکثر دخترهای فامیل کوتاه ترم شما چطور با قد 163ازهمه بلندتری قدت متوسطه رو به پایینه

منم ۱۶۹

تو فامیل و اطراف یه قد معمولی ام

از خیلی فامیلای دخترمون قدم کوتاه تره

شاید اسی قدش۱۷۳

اشتباه میکنه

شاید چون خودش کوتاه تره نمیخواد شوهرش مقایسه کنه بلندقدیتو بد نشون میده کاش میدادیش من گیساشو میگرفت ...

آخه اجیم شدید تخریبم می‌کنه بادخترخالمم رفتم بازار گف احیا راس میگ خیلی درازی دخترخالم۱۵۸قدش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه اجیم شدید تخریبم می‌کنه بادخترخالمم رفتم بازار گف احیا راس میگ خیلی درازی دخترخالم۱۵۸قدش

اگه گفت بگو بهترین مدلای دنیا رو نمیبینی همه قدشون ۱۸۰به بالاس

قد بلند نعمتی که خدا به هرکسی نمیده

منم ۱۶۹تو فامیل و اطراف یه قد معمولی اماز خیلی فامیلای دخترمون قدم کوتاه ترهشاید اسی قدش۱۷۳اشتباه می ...

نه فامیلشون خیلی کوتاهند و به قد ایشون حسودی میکنند این حساسیت روی قد رو فقط تو آدمهای خیلی کوتاه دیدم وگرنه واقعا قد چیزی نیست که دست خود شخص باشه حالا فضولی وزن رو بکنند که خیلیها میکنند واونم کار زشتیه یه چیزی ولی قد رو طرف چکار میتونه بکنه دیگه ارثیه  حالا اگر واقعا قد بلند بود این حسادت معنی داشت ولی خود استارتر بنده خدا هم بلند نیست سر سه چهار سانت قد بلندتر اینهمه حسادت رو نمیفهمم