2777
2789
عنوان

قدهاتون

319 بازدید | 55 پست

خانما من قدم ۱۶۳پاهام لاغرن فامیلامون همه بم میگن درازی خودمم حس بدی میگیرم اونام قدشون توهمین رنج  ولی  همهههه بم میگن دراز خودمم توعکسا نگا میکنم از همه بلندترم شما بااین قد بهتون اینحورنمیکن ؟خیلی روحیم خراب شده چیکارکنم قدم کوتاه بشه اصلا چجور لباسی بپوشم پاهامو کوتاه نشون بدع

من ۱۷۳ ام🤷🏻‍♀️ دوستام مدرسه میگفتن بابالنگ دراز 

البته لنگام درازه 😐🤣

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۷۳ ام🤷🏻‍♀️ دوستام مدرسه میگفتن بابالنگ دراز البته لنگام درازه 😐🤣

من خونه اجیم بودم اجیم داشت ب شوهرش میگف نگا چقد درازه من۱۶۳م خیلی دلم شکست آبرومو برد جلوشوهرش بیشور همش تخریبم میکنه

من ۱۷۱ام کسی همچین چیزی نمیگه حتما چیزی واسه زدن تو سرت ندارن گیر دادن به قدت حسااادت خواهر

آخه اجیم جلوشوهرش های میگ درازه چقد این دراز بی عقلع نگا چطورع آدم حس بدی میگیرع  عیدم میخام برم شهرمون خیلی خجالت میکشم بخدا موندم چیکار کنم توباشگاه هم ازهمه بلندترم 

من خونه اجیم بودم اجیم داشت ب شوهرش میگف نگا چقد درازه من۱۶۳م خیلی دلم شکست آبرومو برد جلوشوهرش بیشو ...

ولش کن هر چی باشی مردم ی چی میگن تو چرا آبروی بره

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

آخه اجیم جلوشوهرش های میگ درازه چقد این دراز بی عقلع نگا چطورع آدم حس بدی میگیرع عیدم میخام برم شهر ...

اهه الان که مد قد بل نده فازشون چیه؟

خیلی آروم بهشون بگو حرفتون باعث ناراحتیه

خودخوری نکن  

خدانگهدار تا 13تیر